CYPRUS CRITIC

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Πω πω αγωνία που έχουμε

Μάλιστα. Φτάσαμε επιτέλους στο σαββατοκύριακο των εκλογών. Την Κυριακή θα μάθουμε με ποιους θα κάνουμε σεξ τα επόμενα πέντε χρόνια. Θα μάθουμε ποιοι θα είναι οι τυχεροί οι οποίοι θα απολαμβάνουν τα σφικτά μας κωλαράκια για την επόμενη πενταετία. Ποιοι θα φάνε να σπάσουν και να σαστούν και αυτοί και οι οικογένειες τους μέχρι το τέλος της ζωής τους και ακόμα παραπέρα. Στην αιωνιότητα.

Σε αυτό το πανηγύρι εγώ βρίσκομαι κρεμασμένος κάπου μεταξύ αποχής και ψήφου. Εδώ και καιρό λέω να πα να γαμηθούν να ασπρίσουν εγώ δεν τους ψηφίζω. Από την άλλη όμως δεν είμαι γενικά αυτής της λογικής. Δεν πιστεύω ότι η μη συμμετοχή είναι συμμετοχή. Έτσι τον τελευταίο καιρό γυρεύω απεγνωσμένα να βρω έναν που να αξίζει να τον σταυρώσω. Κάνω ξανά και ξανά την ίδια αξιολόγηση στο μυαλό μου και πάντα καταλήγω στο ίδιο συμπέρασμα.

ΔΗΣΥ: Kαλό ρε γαμώτο το ψηφοδέλτιο τους. Καλός ο Στυλιανίδης, καλή η Κυριακίδου, καλή η Ξένια. Μμμμ λες ρε. Έχει καλούς και νούσιμους υποψηφίους. Αλλά το τζέρατο μου. Έχει και κάτι νούμερα. Δηλαδή να δώσω εγώ ψήφο στο ΔΗΣΥ και να κερδίσουν έδρα κάτι Προδρόμου και Κληρίδηδες τζαι να κορτώνουν μετά όπως τα παγώνια;
Να δώσω ψήφο στο κόμμα που στηρίζει τον Θεμιστοκλέους και τον Χατζηγιάννη;
Να δώσω ψήφο στο κόμμα που έκανε μπουρδέλο το ψηφοδέλτιο του για 5,000 παραπάνω σταυρούς; Ατε ρε αϊσιχτίρ. Δεν γίνομαι εγώ συνένοχος σε αυτή την κωμωδία.

ΔΗΚΟ: Καλύττερα να μου κοπεί το σιέρι.

ΑΚΕΛ: Καλύττερα να μου κοπεί το παλαμάρι. Εν σας κάμνω όμως έτσι χάρη τζαι να φωνάζει μέτα η Κούλλα (Criticoulla) που έννα μείνει χάσκοντα.

ΕΔΕΚ: Χαχαχαχαχαχαχα

Ευροκο: Συλλούρης και δεν είμαι καλά. Δεν σοβαρομιλούμε νομίζω.

Οικολόγοι: Τι να σου πω ρε Πορδίκη. Αν δεν ήσουν εσύ τζαμέ να μιλάς για το Κυπριακό όύλλη μέρα ίσως τζαι να το σκέφτουμουν. Αλλά εσύ τόση λίγη σχέση έχεις με την οικολογία που σύγχυσες τα σκατά των χελωνών με τα ανθρώπινα. Άσε που έχετε και την κυρία Παναγιώτα. Νο

Και πάμε στα καινούργια προοδευτικά κινήματα-κόμματα.

ΚΥ.ΠΡΟ.Σ: Η Θέκλα θέλει σε μαζί την στην βουλή. Ε εγώ εν την θέλω.
Έχει κάποια καλά στοιχεία στο πρόγραμμά της αλλά κάτι ατάκες του τύπου είμαι ακτύπητη και ποθητή δεν είναι χιούμορ. Είναι βλακείες. Όπως και η κλασσική patronising προσφώνηση ΑΓΑΠΕΣ. Άγια ολάν σοβαρεφτου.

ΖΥΓΟΣ: Το σκέφτομαι ρε γαμώτο. Θέλω να τους ψηφίσω αλλά κάτι με τραβάει πίσω. Μετριότατη δουλειά με την ιστοσελίδα. Εγώ στήνω σας καλύτερη ρε. Και υποτίθεται ότι είσαστε και young professionals. Χάλια. Άσε που έβαλαν και φάτσα τον Ισοκράτη και νομίζεις ότι μπαίνεις σε σελίδα του ΕΛΑΜ. Ουου. Και επίσης δεν άκουσα ούτε ένα εκπρόσωπό τους. Πουθενά. Μπορεί να μεν έδωκα πάνω τους. Ένι ξέρω.
Δεν το βλέπω πάντως. Και επίσης. Βάλτε ένα CV τουλάχιστο να δούμε ποιοι είναι οι υποψήφιοι σας. Το όνομα, το επάγγελμα, η ηλικία και ένα μήνυμα του τύπου: Επιδιώκω εκλογή στη Βουλή για να δουλέψω για το μέλλον της Κύπρου και των παιδιών μας δεν είναι αρκετό ρε παίκτες μου.
Θέλω να ξέρω τα πάντα για τζείνον που έννα σταυρώσω. Ακόμα τζαι αν μεν του αρέσκει το κωλοκάσι θέλω να το ξέρω.

ΛΑΣΟΚ: Έχετε υποψήφιο τον Ματσάκη. Αυτό τα λέει όλα.

ΕΛΑΜ: No comments

Ούτοπος: Ψηφίζω σε προσφυγική επαρχεία. Αλλιώς εννα του τον επρόσφερα να γελάσουμε τζαι λιον.

Έτσι καταλήγω κάθε μέρα στο ίδιο συμπέρασμα. Αποχή.
Σίκκιμε ρε μα εν τζαιν να σπάσω.

3 σχόλια:

  1. Φίλε μπορεί να έσιει δημοψηφίσματα του χρόνου. Πιστεύκω εννά σταματήσει το παραμύθιν ΑΚΕΛ-ΔΗΣΥ τζιαι εννα πουν ναι τζιαι οι θκιό αλλιώς ούτε γω θα ξαναψηφίσω ΔΗΣΥ. Οπότε θέλουμεν ψηλόν άθροισμα για να έχουμεν καλήν καβάντζαν απωλειών εν όψει του 50%. Η αποχή εν βολεύκει κανέναν εκτός που τους γραφικούς τύπου Λάζαρος Μαύρος για να σιήζουν τα μαγιό τους ότι δεν αντιπροσωπεύεται ο λαός που "αντιστέκεται"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγωνίααααααα με λαχτάααααραααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Μιχάλη... Μα για αυτό λέω και εγώ φίλε ότι δεν θεωρώ την μη συμμετοχή ως συμμετοχή. Αλλά τι να κάμω...Όταν βλέπω ψηφοδέλτιο με την φάτσα του Προδρόμου του Κληρίδη και των άλλων σιαχινιών που είπα πιο πάνω φεύκει το σιέρι που μόνο του. Όταν και αν έρτει εκείνη η ώρα και μας παρουσιάσουν δημοψήφισμα θα κάμω το σωστό. Αν και πλέον άρχισα να αμφιβάλλω και για τις προθέσεις του Αναστασιάδη.

    Πάντως με τα επεισόδια που έκαμαν οι Ομονοιάτες και τα ρεζιλίκια στον Σκαραβαίο συσπείρωσαν τον Συναγερμό. Διάφοροι συναγερμικοί που θα απείχαν για τους πιο πάνω λόγους θα ψηφίσουν τελικά.

    @Invictus.... Τόλη και εσύ κατέβα στην βουλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή