CYPRUS CRITIC

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Κάποιος παρακαλώ ας μαζέψει τους μαλάκες

Στην Κύπρο πάντα κυκλοφορούσαν πολλοί μαλάκες. Πάρα πολλοί όμως. Παλαιότερα όμως ήταν ακίνδυνοι. Τωρά αρκέψαν τζαι γίνουνται επικίνδυνα τα πράματα. Μετά την επίθεση που έκαμαν στο πανεπιστήμιο Λευκωσίας τα ρεμάλια της χρυσής αυγής-ΕΛΑΜ (τι σκατά λέγονται) τα πράγματα άρχισαν να σφίγγουν. Όχι πως περιμέναμε να γίνει αυτό για να καταλάβουμε ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει. Τι ο ξυλοδαρμός του λαχειοπώλη, τι τα μαχαιρώματα Τ/Κ στην Λάρνακα τι το ξύλο που έριξαν σε οτιδήποτε σκουρόχρωμο κυκλοφορούσε στην Λευκωσία. Τι να πρωτοθυμηθούμε από τα ανδραγαθήματα αυτών των λεβεντόπαιδων.

Το προχτεσινό συμβάν όμως ξεχείλισε το ποτήρι. Το επίσημο ΕΛΑΜ αρνείται κάθε ανάμιξη αλλά είναι ξεκάθαρο από τα ευρήματα στα σπίτια των συλληφθέντων ότι είναι δικά του τα στρατιωτάκια που έκαναν την δουλειά. Και να σας πω την αλήθεια. Το πιστεύω εγώ ότι δεν έχει καμία ανάμιξη το επίσημο ΕΛΑΜ. Στο κάτω κάτω δεν είναι τόσο ηλίθιοι να διατάξουν μια τέτοια άσκοπη και χωρίς ουσία και στρατηγική επίθεση. Η ηγεσία τους δεν είναι ηλίθια. Φανατισμένη ναι ηλίθια όχι. Φυσικά η γραμμή μεταξύ φανατισμού και ηλιθιότητας είναι πολύ λεπτή αλλά αυτό δεν είναι της ώρας.

Η επίθεση λοιπόν στο πανεπιστήμιο έγινε από μέλη του ΕΛΑΜ που κατά πάσα πιθανότητα ενεργούσαν μόνοι τους. Αυτοί οι στρατιώτες είναι όντως ηλίθιοι. Και είναι τόσο μα τόσο βλάκες που πρόδωσαν τους εαυτούς τους παρελαύνοντας και κρατώντας ρόπαλα. Επίσης δεν πρόσεξαν μέσα στην τύφλα της βλακείας που τους δέρνει, τους φοιτητές που τους ακολούθησαν και πήραν τους αριθμούς εγγραφής του αυτοκινήτου τους. Άσε που αναγνώρισαν και τις φωνές και τον σωματότυπο τους. Ε στο κάτω κάτω συμμαθητές τους είναι. Για τόσο ηλίθιους μιλούμε.

Αν και το ΕΛΑΜ προσπαθεί να χρεώσει το συμβάν σε προβοκάτσια των κομμουνιστών, αυτό πολύ λίγους πείθει, ίσως μόνο τον αρχιεπίσκοπο. Και γιατί δεν πείθει; Γιατί αυτά τα ρεμάλια απέδειξαν με τα μέχρι τώρα ανδραγαθήματα τους ότι είναι ικανοί για οτιδήποτε. Ακόμα και για κάτι τόσο αυτοκαταστροφικό που κατά πάσα πιθανότητα θα καταλήξει στην φυλάκιση τους.

Εγώ όμως δεν συμφωνώ ότι η δικαιοσύνη θα πρέπει να περιοριστεί μόνο στην φυλάκιση. Ούλλα τούτα τα βραστούθκια τα μαμμοθρευτα που χρησιμοποιούν το αυτοκίνητο του μπαμπά για να κάμουν ντου σε πανεπιστήμια και για να ξυλοφορτώνουν λαχειοπώληδες πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Δεν ξέρω πως θα γίνει αυτό. Ίσως με λίγο ξύλο, ίσως με την τοποθέτηση τους σε κελιά με ξένους οι οποίοι θα γνωρίζουν το ρατσιστικό τους παρελθόν. Δεν ξέρω με κάποιο τρόπο πάντως πρέπει να τους κοπεί ο αέρας.

Όπως πρέπει να κοπεί και ο αέρας οποιουδήποτε εξτρεμιστικού στοιχείου είτε αυτό ανήκει στην άκρα δεξιά είτε στην άκρα αριστερά. Άλλωστε και οι δεύτεροι για να πιστεύουν τις ξεπερασμένες βλακείες που πιστεύουν δεν πρέπει να είναι και διάνοιες. Έτσι; Μάλλον το αντίθετο. Πρέπει επιτέλους να ξεφύγουμε από αυτή την ακραία μαλάκυνση του εγκεφάλου που μόνο προβλήματα έχει προκαλέσει στην χώρα μας.

Και αυτό πρέπει να το κάμουμε όλοι εμείς οι απηυδισμένοι με την κωλοκατάσταση. Είτε αυτή λέγεται πολιτική πόλωση, είτε αθλητικός χουλιγκανισμός, είτε ρατσισμος. Με το να σιωπούμε δεν καταφέρνουμε τίποτε. Πρέπει να αντιδράσουμε εκεί που το βλέπουμε. Από το πιο απλό μέχρι το πιο περίπλοκο. Βλέπεις μαλάκες στο γήπεδο να ρίχνουν πέτρες. Φωτογράφισε τους. Απαίτησε από την διοίκηση της ομάδας σου να μην τους ξαναβάλει στο γήπεδο.
Βλέπεις το ΕΛΑΜ να παρελαύνει έξω από το προεδρικό μαζί με τους «αγανακτισμένους». Γιουχάισε τους.
Βλέπεις τα πρόβατα τα ΕΔΟΝΟΠΟΥΛΑ να κάνουν πορεία φωνάζοντας «ένας είναι ο εχθρός ο ιμπεριαλισμός». Γιουχάισε τους και αυτούς.
Δεν σε αντιπροσωπεύει η πολιτική σκηνή της Κύπρου μην ψηφίσεις. Γενικά κάμε κάτι.

Εν γράφω τα πιο πάνω για να διαφημίσω ότι κάμνω κάτι ουσιαστικό εγώ. Σκατά που κάμνω τζαι εγώ. Έτσι τζαι αλλιώς η ανωνυμία του blog αυτόματα σημαίνει ότι ο λόγος σου δεν έχει βαρύτητα.
Πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε να απομονώσουμε τις πιο πάνω συμπεριφορές οι οποίες είναι άκρως επικίνδυνες. Πρέπει να το κάμουμε έστω τζαι αν σημαίνει ότι μπορεί να φάμε τζαι τοπούζι καμιά ημέρα. Όπως έφαεν ο λαχειοπώλης άμαν άνοιξε το στόμα του με αποτέλεσμα όμως να βγει προς τα έξω η κτηνώδης συμπεριφορά των ΕΛΑΜόπουλων. Αυτό ήταν ξύλο που άξιζε τον κόπο λόγω της δημοσιότητας που πήρε. Όπως ακολούθησαν οι φοιτητές τους τραμπούκους προχτές και κατέγραψαν τον αριθμό εγγραφής του αυτοκινήτου τους με κίνδυνο να τους λιντσάρουν.
Ας πάρουμε λοιπόν παράδειγμα. Άμαν πρέπει να μιλούμε να μιλούμε τζαι άμαν πρέπει να αντιδρούμε να το κάμνουμε.

8 σχόλια:

  1. Έχεις δίκαιο....το επίσημο ΕΛΑΜ δεν έδωσε επίσημη επιστολή με σφραγίδες και υπογραφές...υπάρχουν όμως άλλοι τρόποι να παρακινήσεις τα αρνιά σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαίρομαι που υπάρχουν άτομα που αναγνωρίζουν ότι πρέπει να κάμουν κάτι ως πολίτες τζιαι εν μουρμουρούν απλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. βρίσκεις με σύμφωνη ρε φιλέ. Κάποιος επιτέλους, εμείς ούλλοι, να τους συνάξει.

    ρέξε τζιαι ποδά για κάτι σχετικό
    http://post-babylon.blogspot.com/2011/12/blog-post_08.html

    λεξική αναγνώριση putfucks τυχαίο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με φιλική διάθεση και χωρίς οποιαδήποτε ουσιώδη ένσταση στα πιο πάνω:

    Στην πέμπτη παράγραφο ενδεχομένως να παρακινεί ο συγγραφέας του κειμένου στη διάπραξη ποινικών αδικημάτων.

    Ας μην είμαστε το ίδιο με τους κάφρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιερουμαι που συμφωνούμε ούλλοι...

    Συμφωνώ τζαι με τον ακκανούρη. Εν εννοώ φυσικά να σε παίρνουν στο τμήμα τζαι να σε κάμνουν μαύρο. Ούτε φυσικά να σε σταματούν στον δρόμο τζαι να τες τρώεις όπως τους 2 φοιτητές. Τούτα εν απαράδεχτα τζαι απλά φκάλλουν προς τα έξω τον κομπλεξισμό των αστυνομικών.

    Αλλά για παράδειγμα σε επεισόδια στο γήπεδο θεωρώ το άσκοπο η αστυνομία να στέκεται σε μια γωνιά με τις ασπίδες ψηλά τζαι να σίρνει απλά δακρυγόνα ενώ οι άχρηστοι σπάζουν τες γειτονιές. Σε έτσι περιπτώσεις επιβάλλεται πολλά γερό ξύλο τζαι κλούβα. Η δουλειά τους ένει να προλαβαίνουν το κακό πριν γίνει. Άμαν τα μαλακισμένα προλάβουν τζαι σπάσουν 10 βιτρίνες τζαι 20 σπίθκια τι να την κάμω την αστυνομία. Το θέμα είναι να μπουν μέσα να το παλέψουν για να αποτρέψουν το κακό. Αμαν το μαλακισμένο στο γήπεδο φάει 1-2-3 φορές ξύλο (νόμιμο υπό τις περιστάσεις) έννα κατεβάσει τζαι τον νου του όσο έσιει...

    Με τούντη λογική μιλώ για ξύλο. Αλλά τι περιμένεις όταν προσλαμβάνουν καριερίστες μπάτσους που δέρνουν μόνο πίσω που κλειστές πόρτες στα βραστά τους όπου δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο η σωματική τους ακεραιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε κρίτικ,

    Πέραν αυτού που αναφέρεις στο τελευταίο σχόλιο (το οποίο για τους σκοπούς της επέμβασής μου είναι επεξηγηματικό):

    ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΒΙΑ.

    ΤΡΑΣΤ ΜΙ ΟΝ ΔΙΣ ΟΥΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σχετικόν δίλημμαν φιλοσοφικού τύπου:

    "Should we tolerate the intolerant?"

    (εντάξει ο CRITIC απάντησεν ήδη...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ Ακκανούρης: Λαλείς να την φάμε ρε γμτ;;;;; Ε πάντως έσιει τζαι προηγούμενο τούτη η κυβέρνηση σε διώξεις σε bloggers

    ΑπάντησηΔιαγραφή