CYPRUS CRITIC

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Το ουράνιο τόξο του άντρα

Πάμε που λέτε πριν κανένα χρόνο να αγοράσουμε με την Κούλλα (Criticoulla) μαξιλάρια για τον καναπέ μας. Ήταν απαίτηση δική μου γιατί ως γνωστόν ο πιο γλυτζής ύπνος εν του καναπέ. Εκατάφερα το τούτο μετά που πολλές πιέσεις τζαι μετά που πολλά ζαολαιμιάσματα. Αρχικά αντιμετώπισα τεράστια αντίσταση. Η Κούλλα (Criticoulla) εκτός από όλα τα άλλα ταλέντα που διαθέτει, είναι επίσηςτζαι ένας θκιάλος μαυρος πας την διακόσμηση.  Έσιει γούστο. Είπε μου λοιπόν ότι εν της αρέσκουν τα μαξιλάρκα πας τους καναπέδες και για αυτό λοιπόν τον λόγο για πολλά χρόνια εν είχαμε.
Εγώ προσπαθούσα να την μεταπείσω. Μα ρε μανα μου τι εν ο καναπές χωρίς το μαξιλάρι του; Θάλασσα δίχως ψάρια, ουρανός χωρίς φεγγάρι, Critic χωρίς Criticoulla τζαι ξερω γω κουβέντες. Το τελευταίο φαίνεται εσυγκίνησε την τζαι μετά που 2 χρόνια πείστηκε να γοράσουμε. Πάμε λοιπόν.
Βλέπουμε 2-3 ωραία αναπαυτικά και μεγάλα ότι πρέπει για να ξεκουράζω την κεφάλα μου. Εν καλά τουτα ρε μανα μου. Παν τζιόλας α!!!! Άσπρος ο καναπές μας, λιλά η καρέκλα που κάθουμαι τζαι ξεκουράζω την κορμάρα μου, λιλά το stool της, λιλά τζαι το μαξιλάρι. Τέλεια.
Η απάντηση της αποστομωτική. Καταρχήν ο καναπές μας είναι off-white λαλεί μου, (yeah yeah whatever dude σκέφτουμαι), τζαι δεύτερο τούτο το μαξιλάρι έννεν λιλά εν μπλέ. Άγια ολάν που εν μπλέ απαντώ. Μπλέ εν τούτο λαλώ της τζαι δείχνω της τον ουρανό πόξω. Το μαξιλάρι εν λιλά.
Καταρχήν ο ουρανός εν sky-blue απαντά μου, το μαξιλάρι είναι απόχρωση του μπλε τζαι σίρνει μου τζαι μια μπιχτή ότι έν τζαιν να το κάμουμε καπαρέ το σαλόνι. Εξήγησε μου λοιπόν ότι υπάρχουν πολλά μπλέ. Το ουλτραμαρίν, το ραφ, το μπλέ του ουρανού και άλλα που μπορεί να φαίνονται προς λιλά αλλά είναι μπλέ.
Τέλως πάντων εμένα εν με κόφτει απαντώ της. Μαξιλάρκα να ένει τζαι ας εν τζαι σκατί το χρώμα.
Τούτη η συζήτηση πάει χρόνια τωρά. Λαλώ ένα χρώμα απαντά μου με άλλο. Εμφανίζουμε το πρωί να πάω δουλειά. Εν πάει το μαύρο παντελόνι με το μπλέ το πουκάμισο το κόμεντ της. Ε άμαν βάλεις λάϊ πάει η απάντηση μου με την γαρίλλα μες το μάτι.
Μα αφού εν σκούρο το πουκάμισο σιορ. Εν μαύρο ίνταλως εν πάει επιμένω. Η απάντηση είναι ότι δεν είναι μαύρο είναι μπλέ πολύ σκούρο.
Γενικά επρόσεξα ότι με το μπλέ έχω ένα θέμα. Πόσες φορές ντύνουμαι να πάω δουλεια νομιζόμενος ότι είμαι όπως τον πούππο τζαι κατα τες δέκα συνειδητοποιώ ότι οι κλάτσες μου εν μπλέ τζαι το παντελόνι μου μαύρο; Πόσες φορές ρε πόσες; Μα αφού το πρωί εφαίνουνταν μαύρες τα γέριμα. Τωρά μες το φως εγίναν μπλε;
Αποφάσισα λοιπόν να πάρω μέτρα. Έφτασε μια μέρα η Κούλλα (Criticoulla) σπίτι τζαι είδε ένα βουνούι κλατσες μπλε πας το κρεβάτι τζαι εμένα πουπάνω με το αμπαζούρ να τες ελεγχω για να σιουρευτώ για το χρώμα. Απόρησε φυσικά τζαι ρώτησε τι κάμνω με τες κλάτσες. Η απάντηση εν της άρεσε τζαι είδε τζαι έπαθε να με μεταπείσει. Είχα αποφασίσει να τες πετάξω ούλλες τες μπλέ τες κλάτσες να παν στα ανάθεμα. Να μείνουν μόνον οι μαύρες. Τελικά έσωσε τες υποσχόμενη να μου λαλεί κάθε πρωί αν εν οκ το χρώμα τζαι να μου τες χωρίζει μετά το πλύμα.
Θα μου πείτε καλά ρε μαννέ γιατί τες γοραζεις σε μπλέ; Ε αν εκαταλάβαινα μες τον φωτισμό του καταστήματος ότι ήταν μπλέ νομίζετε εννα τες εγόραζα;. Οϊ φυσικά. Αλλά φαίνουνται μαύρες οι γέριμες τζαι οι σκοτεινές.  
Το αιώνιο όμως ερώτημα που με βασανίζει ένει γιατί υπάρχουν διάφορα χρώματα κλάτσες; Γιατί; Οι κλάτσες πρέπει να εν μαύρες. Άτε τζαι καμιά γκρίζα τζαι καμια άσπρη για αθλητική να πιεστώ να το δεχτώ. Ούλλα τα άλλα χρώματα πρέπει να απαγορευτούν. Τούτο εν το μεταξύ πρέπει να θυμούμαι να το εφαρμόσω αμαν γίνω πλανητάρχης.
Το χειρότερο όμως εν με τες γραβάτες. Σσιέσε μέσα με τες γραβάτες. Εκαταντήσαν τες ουράνιο τόξο ρε κουμπάρε. Οϊ τούτο εν λαδί, οϊ εν μπορτώ, οί εν λαχανί, οϊ εν λεμονί, όϊ εν πορτοκαλοκίτρινο, κιτρινοπράσινο, ουδέτερο γκρί, απαλό ροζ τζαι πάει. Μετά ερκουνται τζαι κάτι άλλα περίεργα. Εν σάλμον, εν καμελί, εν ιώδες...... εν αγγούρκα τορφαντα που ένει.
Εγω θωρώ άσπρα, μαύρα, γκριζα, κότσινα, κίτρινα, πράσινα, μπλέ. Αν ναι τζαι σκατί βεβαίως βεβαίως να μεν το ξιχάνουμε. Τούτα ούλλα τα πιο πάνω χρώματα τα χαρακτηρίζω με μια λέξη σαν πόρτους τζαι αποτέλεσμα του καπιταλισμού (καλό ε;;).
Τζαμέ όμως που ενόμιζα ότι νάκκο αχρωματοψία πρέπει να την έχω έρκεται ένα εξαιρετικό άρθρο το πρωί στο mailbox μου. Άνδρες και γυναίκες λαλεί δεν βλέπουν το ίδιο 
Ο λόγος για τον οποίο συμβαίνει αυτό, εξηγούν οι ερευνητές, βασίζεται στον διαφορετικό τρόπο με τον οποίο επεξεργάζεται τα χρώματα ο ανδρικός και ο γυναικείος εγκέφαλος.
 Εν ναι ρε φίλε γαμώτο. Ναι. Εν γενικό το κακό να μεν αγχώνουμαι δηλαδή. Φυσικά να πούμε την αλήθκεια ολίγον με απασχολεί. Αφού τα βασικά ξεχωρίζω τα. Ας πούμε το κότσινο που το πράσινο στα φώτα τροχαίας ξεχωρίζω τα. Η ας πούμε άμαν πάω να δω την ομάδα μου στο γήπεδο εννα φωρήσω το σωστό χρώμα φανέλας. Τούτα τα σημαντικά ξεχωρίζω τα. Τα υπόλοιπα εν πελλάρες τζαι υπερβολές.
Α τζαι επίσης για τες κλάτσες τες μπλέ επήρα τελική απόφαση και είμαι αμετακίνητος. Έννα τες σύρω να πάσιν τζαι ας μουρμουρά η Κούλλα (Criticoulla).

11 σχόλια:

  1. τελικά τι χρώμα μαξιλάρκα εγοράσετε; έμεινα με την απορία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαύρες, γκρίζες τζιαι πράσινες μόνο για τους τζυνηούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειμαι σιγουρος πως καμνεις μας πειραματα. Απο τα οικονομικά στα πολιτικά και ....στα μαξιλαρκα και στες κλατσες! Εννα δεις ομως πως στο τελος εν για τες "επαναστάσεις" παλε που εννα αναλυουμεν...

    όσο για το οτι μια γυναικα θωρει διαφορετικά τα χρωματα, τους ογκους, τες διαστασεις...τωρά το καταλαβες; Έτσι εξηγουνται ουλλα τα μυστήρια του πλανητη. Που το οτι "το μεγεθος εν παιζει ρολο" ως το "Καθρέφτη, καθρεφτακι μου" που ερωταν η άλλη, αλλά εν ο εγκέφαλος της που ειχεν το προβλημα τζαι όι το γυαλλί. Ταιρκάζει τζαι στο "καθρέφτης σου ειμαι κοινωνία σου μοιάζω".

    Επισης, μιαν τζαι αρκει το πραμαν, το χειμωνα στον καναπε παει πολλα τζαι η κουβετούδα...

    τυπάκος μίχης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αχαχαχαχαχα
    νιώθω σε dude
    η γυναίκα μου εν γραφίστας οπόταν αντιλαμβάνεσαι πόσα χρώματα έμαθα/μαθαίνω κατά καιρούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άσπρο και παχύ: Τελικά ήβρε ευτυχώς στο χρώμα της καρέκλας. Λιλά με ακόμα ένα χρώμα το οποίο εν μου έρκεται τωρά

    The idiot Mouflon: Σωστός εξιχάσαμε τες πράσινες. Να αντικαταστήσουν τες άσπρες

    Τυπάκος μίχης: Ε εν το αποκλείω. Έσιει που κάμνει άλματα ο νους τους...Τζαι σε προηγούμενο ποστ για την διαφήμιση του ΚΟΤ δε που κατέληξε η κουβέντα τελικά.

    Τελικά το ότι «το μέγεθος εν παίζει ρόλο» εν κουβέντα των γυναικών ή των αντρών; Γιατί σάννα τζαι εν των αντρών φαίνεται μου...

    Invictus: Εγώ είμαι ανεπίδεκτος μαθήσεως φίλε. Νομίζεις ότι τα πιο πάνω χρώματα που έγραψα ήξερα τα; Έτο ήβρα τα στο ίντερνετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θέλω παρέμβαση από τον osr.

    Aν δεν αναρτήσει 850 σελίδες comments για το πόσον ηλί8ιοι είμαστε εν θα πάει καλά η μέρα μου.

    Χρειάζομαι bullying.

    Οσο για το άρθρο σου. Εγελάσαμεν πάλε, να'σαι καλά ρε Critic μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εχμ...

    Έχω νάκκουριν sartorial άποψη δαμέ. Οι κάλτσες πρέπει να είναι στο χρώμα του παντελονιού. Οπτικά υπάρχει μια όμορφη συνέχεια.

    Στην περίπτωση των κόκκινων καλτσών, και αυτές επιτρέπονται. Αρκεί να έχεις δημιουργήσει ένα προηγούμενο σικ ντυσίματος, γιατί αλλιώς θα εκκληφθεί ως αποτυχημένη απόπειρα εντυπωσιασμού. Πάνε καλύτερα με μαύρο κουστούμι.

    Το πιο πάνω ισχύει και για τις καρώ κάλτσες. Αρκεί το παντελόνι να είναι το ίδιο χρώμα με το επικρατέστερο χρώμα των καλτσών.

    Οι άσπρες κάλτσες μόνο με αθλητικά.. Ούτε καν με άσπρο κουστούμι καθώς αυτό φοριέται καλτσλεςς.

    Γραβάτες: Μονόχρωμες ή με σεμνό σχέδιο. Όσο πιο χάλια σώμα έχεις τόσο πιο έντονη γραβάτα βάζεις. Όσον αφορά χρώματα: Τα ίδια χρώματα με το κουστούμι, ή απόχρωση αυτού.

    Κόκκινη γραβάτα: Απαιτεί άσπρο πουκάμισο από πίσω. Συνήθως όλες οι γραβάτες είναι καλύτερα με άσπρο πουκάμισο καθώς το πουκάμισο είναι ο καμβάς και η γραβάτα η πινελιά.

    Το καλό με το χειμώνα είναι ότι η γραβάτα δεν είναι αγγαρία. Γιατί το καλοκαίρι από το πρωί μέχρι το βράδυ είναι αργός θάνατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να και ένα αναλαφρο άρθρο με πολλή ουσία.
    Προσωπικά τις κλάτσες ταιριάζω τες με το πουκάμισο . Δηλαδή αν είναι κόκκινο το πουκάμισο θα φορέσω και κόκκινη κλάτσα. και βασικά δε θα βάλω πάνω από τρία χρώματα. Α, και το παπούτσι συνδυάζω το με τη ζώνη.
    Γραβάτα έχει να βάλω 10 χρόνια.
    Ο ύπνος του καναπέ εν τέλειος. Με μαύρα γυαλιά του ήλιου για να μειώσει το φώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Dikars: Μαύρο γυαλί στον ύπνο του καναπέ α.. Καλη ιδέα εν το δοκίμασα.

    @Ακκανούρης: Εντυπωσιακός…Εμελέτησες το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χα χα... οι άντρες έχουν σίγουρα ένα θέμα με το χρώμα. Ο δικός μου είναι ένα βήμα πάραπερα και έχει αχρωματοψία... αλλά ρε φίλε... δεν πλένεις κι εσύ ρούχα? έχει να κάμει με το χρώμα? τς τς τς... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το μάυρο γυαλί κατά της διάρκεια της σίεστας στον καναπέ χρησιμεύει και για παραπλάνηση προς τα μωρά τα οποία αντιδρούν όταν βλέπουν τον παπά τους να κοιμάται. Αποφεύγεις έτσι την αντανακλαστική τους κίνηση που σου ανοίγουν τα μάτια ενώ κοιμάσαι για να ξυπνήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή