CYPRUS CRITIC

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012


Σχετικά με την δήλωση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής του Παναγιώταρου θα ήθελα απλά να παραθέσω το ακόλουθο βίντεο. Ίσως ο κ. Παναγιώταρος θα έπρεπε να παρακολουθήσει αυτό πριν αμφισβητήσει την Ελληνικότητα του Σοφοκλή Σχορτσιανλιτη απλά γιατί δεν είναι λευκός.

 

Υπενθυμίζω ότι ο εν λόγω γελοίος δήλωσε ότι «Δεν θεωρούμε ότι ο Σχορτσιανίτης σύμφωνα με τα πρότυπα της Ελληνικής φυλής είναι Έλληνας».

 

Εγώ νομίζω να του το πει κατάμουτρα αν έχει τα καρύδια… Άτε κανεί τζαι εγέμωσεν η Ελλάδα ηλίθιους

11 σχόλια:

  1. Ας πάει να σταθεί ομπρός του τζαι να δικλήσει πάνω να του το πει. Άγια ολάν εγεμώσαμεν κουρούπεττους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε αφήστε τες πελλάρες-δαμέ τούτοι ούλλοι στο ντάνσινγκ δηλώνουν κυπραίοι-τα μαυρογέρημα-τjιαι εσείς λαλείτε μλου για τον σχορτσιανίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χμμ, Κρίτικ, όπως το διατυπώνεις αντιλαμβάνομαι ότι η Ελληνικότητα κάποιου συναρτάται με το ξύλο που δίνει ή το πόσο βίαιος είναι γενικά.

    Αν εν έτσι, τότε οι πακιστανοί που μαχαίρωσαν τον άντρα της εγκυμονούσας είναι Έλληνες αδιαμφισβήτητα!

    Έλληνας είσαι άμα πολιτογραφηθείς Έλληνας. Thats that.

    Και δεν είναι από αυτό που συμπεραίνουμε ότι η Ελλάδα γέμισε από ηλίθιους:

    Παραθέτω πιο κάτω το shortlist της ελλαδικής ηλιθιότητας:

    1. "Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια" του Νταλάρα.

    2. Αυτοί που καταδίκασαν το γκομενάκι για το "ρατσιστικό" της σχόλιο στους Ολυμπιακούς.

    3.Η Μαρία Ρεπούση

    4. Οι θύτες του Βαξεβάνη

    5. Οι μπάτσοι.

    6. Οι αναρχικοί.

    7. Οι ποδοσφαιρόφιλοι.

    8. Οι φυγόστρατοι φιλειρηνιστές

    9. Οι σκαφάτοι.

    10. Αυτοί που καπνίζουν κουβανέζικα πούρα.

    11. Αυτοί που νομίζουν ότι οι αγώνες Ζαμπίδης v "Ο εκάστοτε Τούρκος πρωταθλητής" δεν είναι στημένοι.


    ΥΓ. 1 τα κριτήρια του Έλληνα σίγουρα τα πληρούν τα παιδιά που ο ένας τους γονέας είναι Σουηδός...!

    ΥΓ. 2 Ο Τεοντόσιτς είναι μεγάαααααααλο μουνάκι. Σαν γενική παρατήρηση έχω να πω ότι ο Σχορτσιανίτης είναι άντρας με ούμπαλα coconut size. Σκότωνε όποιον ήθελε και επέδειξε αυτοσυγκράτηση. Θα μπορούσα να φιλολογήσω για το ότι αυτό είναι στοιχείο ελληνικότητας αλλά θα ήταν ψέμα. Είναι χαρακτηριστικό μεγάλου άνδρα ανεξαρτήτου φυλής. Απλώς έτυχε ο Σόφο να είναι Έλληνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Έλληνας είσαι άμα πολιτογραφηθείς Έλληνας. Thats that." μαλιστα... ούτε οι κυπραιοι ειναι ελληνες δηλαδη...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμε,

      Αναφέρομαι στην πολιτειακή διάσταση της λέξης. Της υπηκοότητας. Την υπαγωγή του ατόμου στη δικαιοδοσία της Ελληνικής Δημοκρατίας.

      Δεν αναφέρομαι στην πολιτική-πολιτιστική διάσταση της λέξης. Όμως έχεις δίκιο. Δεν υπάρχουν αυτονόητα. Θα έπρεπε να το διευκρινήσω πιο νωρίς.

      Διαγραφή
  4. @ Ακκανούρης: Οι ρε εν εννοώ ότι η Ελληνικότητα κάποιου συναρτάται με το ξύλο που διά. Τζαι συμφωνώ ότι ο Σοφο θα μπορούσε να καταπιεί το Κρίστιτς τζαι απλά συγκρατήθηκε τζαι μπράβο του...

    Έβαλα το βίντεο γιατί μες τον νου μου είχα τον Παναγιώταρο να λαλεί του Σχορτσιανίτη μες τα μούτρα είσαι μαύρος για αυτό δεν είσαι Έλληνας. Μετά εφαντάζουμουν τον Παναγιώταρο σε ρόλο Κρίστιτς να κάμνει εκατοστάρι να σωθεί πριν τον μασήσει το μωρό. Πόσο χάζι θα είσιε πραγματικά.

    Αλλά δυστυχώς τούτοι της Χρυσής Αυγής μόνο να δέρνουν ανυπεράσπιστους αλλοδαπούς στην Λαϊκή ξέρουν. Αρα έτσι έργο εν θα δούμε

    By the way πολλά ενδιαφέρον άρθρο

    http://www.bbc.co.uk/news/world-20105881

    Διαβάστε το αν έβρετε ώρα

    Υ.Γ. Όντως μεγάλος κοπρίτης-τσογλάνι ο Τεοντοσιτς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η απάντηση του Σόφο ήταν πραγματικά αξιοπρεπής,απέδειξε πώς απαντάνε οι Έλληνες στον οποιοδήποτε βάρβαρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολλά ώριμη τζαι σοβαρή απάντηση όντως...Ιντα εγώ τελικά ενευρίασα παραπάνω που τον Σόφο.

      Διαγραφή
  6. http://www.bbc.co.uk/news/world-20105881

    Ήβρα ώρα! -

    Αφού γνωρίζουν ποιά είναι η κατάληξη, γιατί επισπεύουν αυτήν, αυτοί που την επισπεύουν;



    Το άρθρο καταδεικνύει (εν μέρη) το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.Το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης ας λυθεί ρε παιδιά μια και καλή. Διατηρώντας φυσικά τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών όπως προκύπτουν από τις διεθνείς συμβάσεις. Να αφαιρεθούν τα προσχήματα της Χρυσής Αυγής

    Φυσικά υπάρχουν κι εκείνοι που δηλώνουν ότι κανένας μετανάστης δεν είναι παράνομος. Και αυτό είναι λανθασμένη θέση.

    Με λίγα λόγια: Η απροθυμία του κράτους να επέμβει επαρκώς αναφορικά με τις σχέσεις των κατοίκων της Ελλάδας μεταξύ τους και με το κράτος το ίδιο συγκαλύπτεται κάτω από το πέπλο της προβεβλημένης "αδυναμίας του κράτους να παρέμβει".

    Αν και παράνομη η επέμβαση της Χρυσής Αυγής, δεν παύει να αναπληρώνει σε κάποιο βαθμό την απροθυμία του κράτους.

    Και αφού ο πολιτικός συλλογισμός είναι συγκοινωνούν δοχείο, η (με σκυμμένο κεφάλι και τις πιο πολλές φορές σιωπηρή ) αποδοχή της παρέμβασης της Χρυσής Αυγής, ελλοχεύει τον κίνδυνο της νομιμοποίησης της φιλοσοφίας της.

    Και δυστυχώς αν συνεχίσει το κράτος να αδιαφορεί για τις ανάγκες του μέσου πολίτη (προστασία από την παρανομία) η Χρυσή Αυγή θα κερδίσει τόσο έδαφος που θα αναγκάσει το Σόφο να πάει στο NBA.

    ΥΓ. Και το Σύριζα αποκτά συγκοινωνούσα νομιμοποίηση με τους αντίφα και άλλους κρετίνους. Είναι εξίσου επικίνδυνοι (Marfin, Μαμαλυκόπουλος κτλ). Μην υποτιμάμε το Τσίπρα. Αν αναλάβει εξουσία θα επιστρέψουν οι αξύριστες μασχάλες και οι μπάτσοι θα φοράνε παλεστηνιακή μαντίλα.

    Άσε και που θα φυτρώσουν μιναρέδες δεξιά - αριστερά μέσα στην Αθήνα. Και όποιος νομίζει ότι είναι καλό πράγμα ας ρωτήσει τους φιλελεύθερους ολλανδούς:

    http://wikiislam.net/wiki/Persecution_of_Homosexuals_(Netherlands).

    Αυτή είναι η κατάντια της Ελλάδας. Οι επιλογές είναι Τσίπρας ή Χρυσή Αυγή.

    Σκατά Μαύρα.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δυστυχώς η Ελλάδα επανειλημμένα αποδεικνύει ότι είναι ανώριμη σαν κοινωνία. Πόσα χρόνια στον τελευταίο αιώνα υπήρξε στην Ελλάδα πραγματική δημοκρατία; Υποτίθεται τα τελευταία 38. Τζαι είδαμε που εκατέληξε τούτο. Και σε μια ανώριμη κοινωνία όπου οι πολιτικοί ξεκάθαρα πλέον δεν μπορούν να κυβερνήσουν αναλαμβάνουν τα ηνία οργανώσεις όπως η Χρυσή Αυγή στον ρόλο του κράτους.

    Έβλεπα εχτές την ιστορία του Μουσολίνι στην μηχανή του χρόνου στην ΕΡΤ. Οι λεπτομέρειες (τις οποίες δεν ήξερα) για το πως ανέβηκε στην εξουσία ενώ ήταν ουσιαστικά αρχηγός ενός κόμματος με σοβαρή μειοψηφία σε έδρες στην βουλή είναι εντυπωσιακές.

    Εκμεταλλεύτηκε καθαρά τις αδυναμίες (ηλιθιότητα) των πολιτικών του αντιπάλων και πήρε εντολή για σύσταση πολυκομματικής κυβέρνησης ενώ είχε μειοψηφία απλά διότι κανένας δεν είχε τα αρχίδια να πάει κόντρα σε τζείνον τζαι στες ομάδες του ενώ ακόμα μπορούσαν. Τζαι όντως εμπορούσαν γιατί ως τότε οι ομάδες του οι μελανοχιτώνες ήταν αριθμητικά μικρές και κακά εξοπλισμένες. Αποτέλεσμα μετά την σύσταση κυβέρνησης εκαθάρισεν τους στο τέλος ούλλους τους «συνεργάτες» του τζαι έμεινε μόνος του. Με τακτικές αλά χρυσή αυγή.

    Ο Χίτλερ αντιμετώπισε μεγαλύτερη αντίσταση ώσπου να φκει στην εξουσία. Πολλά μεγαλύτερη. Ο Μουσολίνι έκαμε περίπατο στο παρκο που λαλούν τζαι οι Εγγλέζοι. Τούτην ούλλη την ηλιθιότητα αντιλαμβάνουνται τζαι οι φασίστες της Χρυσής Αυγής τζαι σκέφτουνται γιατί όι τζαι εμείς.

    Τζαι πριν με προλάβετε. Ναι τζαι οι δικοί μας πολιτικοί εν ηλίθιοι- καιροσκόποι- συμφεροντολόγοι- διεφθαρμένοι. Οϊ τόσο πολλά όμως νομίζω.

    Υ.Γ. Για τον Τσίπρα έχω επίσης την χείριστη γνώμη. Ο τύπος εν βλάκας και κλασσικός καιροσκόπος, χειρότερος (αν είναι δυνατόν) τζαι που τους υπόλοιπους. Αλλά σε καμιά περίπτωση όσο επικίνδυνος όσο η Χρυσή Αυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αφησε νακκον νηστικους τους αμερικανους και τους βορειοδυτικοευρωπαιους τζαι εννα δεις ποσον ομορφα (τζαι ευκολα) καιγονται οι πολεις των "ωριμων" δημοκρατιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή