CYPRUS CRITIC

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Είσαι κρίμα ρε

Εν μπορώ ρε παιθκιά άλλο. Τι προσπαθεί να κάμει ο άρχοντας της βλακείας μαζί με τους υπηκόους; Τι σημαίνει «εγώ μαθαίνω τα ούλλα τελευταίος, τζαι εν τεράστιο το ποσό ρε Βάσο τζαι εγώ εν υπογράφω έτσι πράμα». Κουμπάρε Τζίμη αν επήεννες σε 5 λιότερα εγκαίνια, χοροεσπερίδες τζαι κηδείες τον μήνα μπορεί να έβρισκες ώρα να κάτσεις με τον υπουργό οικονομικών τζαι τον κεντρικό τραπεζίτη σου να σου εξηγήσουν τι σκατά γίνεται με την οικονομία. Με απλά λόγια φυσικά για να μπορείς να καταλάβεις ακόμα τζαι εσύ.
 
Αλλά όι....Εσύ επιμένεις να κάμνεις εγκαίνια σε εκθέσεις στην Θεσσαλονίκη τζαι να πιένεις στην Μάλτα καλεσμένος του Πρίγκιπα και Μέγα Μάγιστρου του Τάγματος των Ιπποτών για να σε παρασημοφορήσει. Εγώ έννα σπάσω ίντα παράσημο σου έδωκε. Το παράσημο του Μέγα Άχρηστου που λαλεί τζαι ο Κοριός του Πολίτη; Άσε την επίσκεψη στον Πάπα μαζί με τις ταλιμπάν-νίντζα Ερατώ και Έλση. Ήμαρτον πιον φτάνει ρε.
 
Το κακό ένει ότι μαζί σου εν μπορώ καν να νευριάσω. Με τον Τάσσο ας πούμε έφκαινα που τα ρούχα μου (by the way εξαιρετικό θέαμα). Έθελα να πέσω πάνω του να τον φάω ζωντανό με τες μαλακίες που έκαμνε. Η μεγάλη διαφορά όμως ένει ότι τζείνος αντιλαμβάνετουν το. Έξερε τι έκαμνε. Τζαι έκαμνε το εις γνώσει του λόγω του παλιοχαρακτήρα και της υπεροψίας του. Εσύ εν καταλάβεις τζαι κάμνεις τα. Εν καταλάβεις είσαι κρίμα. Πως να νευριάσω. Έννα θυμώσεις ας πούμε ενός μωρού γιατί σιέζει πάνω του; Όχι φυσικά κάμνεις υπομονή τζαι παίρνεις το τουαλέτα κάθε φορά που σφίγγεται. Κάτι παρόμοιο είσαι τζαι εσύ.
 
Σε μια άλλη νότα σήμερα έμαθα κάτι το οποίο πιστοποιεί ότι σε τούντη χώρα ότι τζαι να πάθουμεν εν λίο μας. Την ίδια στιγμή που φωνάζουμε για την κωλοκατάσταση που επικρατεί στο δημόσιο και πόσα πρέπει να αλλάξουν για να καταστεί λειτουργικό οι αρμόδιοι καρφώνουν το μαχαίρι μόνοι τους.
 
Την ίδια στιγμή που ζητείται από την Τρόικα η ιδιωτικοποίηση της CYTA και οι δικοί μας φωνάζουν ότι κλέβουν τον πλούτο της χώρας κάμνουν ταυτόχρονα κινήσεις οι οποίες φέρουν την κοινή γνώμη εναντίον τους. Σήμερα με την συγκατάθεση του Γενικού διευθυντή ανακοινώθηκε σε όλους τους υπαλλήλους ότι ο υποψήφιος για την προεδρία Γιώργος Λιλλήκας θα επισκεφτεί τον οργανισμό για γνωριμία με τους υπαλλήλους!!!!!!!
 
Μα είσαστε σοβαροί ρε; Διεφθαρμένα καλοβολεμένα υποκείμενα. Τι γυρευκει ρε ένας υποψήφιος πρόεδρος σε οργανισμό τηλεπικοινωνιών; Πέτε μου ρε κομματόσκυλα. Τζαι εν αναφέρομαι μόνο στον Λιλλήκα. Είπα σας ξανά ότι γενικά με ανύπαρκτους όπως τον Λιλληκα εν ασχολούμαι. Μιλώ για οποιοδήποτε υποψήφιο για οποιοδήποτε πολιτικό ο οποίος επισκέπτεται οργανισμό εν ώρα εργασίας για προώθηση κομματικών συμφερόντων. Είσαστε σοβαροί ρε; Ναι ναι ξέρω εγίνετουν ανέκαθεν. Ε ναι εγίνετουν...So what…Να κοπεί.
 
Για αυτό λέω ιδιωτικοποίηση ΤΩΡΑ. Σε ούλλους. Σκατα να φάει το κράτος ο μάνατζερ της συμφοράς.
 
Για να μεν φωνάζουμε όμως μόνο τζαι να τους δείξουμε επιτέλους το δάκτυλο επισυνάπτω την δήλωση με την οποία μπορείτε να γνωστοποιήσετε σε όλα τα κόμματα ότι δεν είσαστε αρνιά τζαι εν θέλετε ούτε να τους ακούετε ούτε να τους θωρείτε. Με το έντυπο εγγράφεστε στο μητρώο προσώπων που δεν επιθυμούν να λαμβάνουν προωθητικό υλικό, στο πλαίσιο πολιτικής επικοινωνίας από πολιτικά κόμματα, εκλογικούς συνδυασμούς και εκάστοτε υποψηφίους. Το αποστέλλετε στο Γραφείο του επιτρόπου προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. 
 
 
 
Έννα μου πείτε σιγά το σκατό. Ναι μπορεί να μεννεν κάτι ουάο αλλά άμαν πάρουν τα κόμματα ένα σημαντικό αριθμό ονομάτων από άτομα που τους δείχνουν το δάκτυλο παίρνουν ένα ηχηρό μήνυμα. Φυσικά από την άλλη στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα.

9 σχόλια:

  1. Ποιος αληθκεια προεδρος εκαμνε σου (εκτος που τον βασιλειου)?

    Andreas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Κληρίδης στην εξωτερική πολιτική και ο Τάσσος στην οικονομική…Ο πρώτος όμως έκαμε τα σκατά στην δεύτερη του πενταετία με την μάσα του χρηματιστηρίου ενώ ο δεύτερος ήταν ανεκδιήγητος στην εξωτερική τζαι ζήμιωσε ανεπανόρθωτα την χώρα.

    Ο Βασιλείου αν τζαι ήμουν πολλά μιτσής για να κρίνω τότε πιστέυκω ότι ήταν όντως ο καλύτερος. Μάλλον για αυτό δεν έχουν να πουν τζαι πολλά για την πενταετία του.

    Για τον Σπύρο νομίζω εν χρειάζεται να πούμε τίποτε. Έκτισε την κυπριακή κυβερνητική γραφειοκρατία τζαι κράτησε στάσιμο το κυπριακό για 10 χρόνια χωρίς να κάμει ουσιαστικά τίποτε. Τα μόνα επιτεύγματα του τα οποία ήταν οικονομικά δεν ήταν δικά του αφού ήρταν καθαρά με ξένες επιχορηγήσεις.

    Ο χειρότερος όμως όλως εν ο τωρινός. Παίζει μόνος του.

    Τζαι η ανακοίνωση για το μνημόνιο εχτες εν αλλάσσει τίποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όντως, ο τωρασινός είναι κορυφή. Εξεχώρισε κατά πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγω φιλε κριτικ ειμαι ανθρωπος της πραξης.Βαλω τα κατω τζιαι λαλω.Κληριδης. Οικονομια? 70% δημ.χρεος 6,3% ελλειμα.Ποιο ελλειματικη κυβερνηση εν υπηρξε.Οσο για το κυπριακο?Την πατριδα ουκ ελαττω , σ-300 και μετα... ΑΝΑΝ.
    Φκαλε νοημα...

    Ουτ εγω ξερω πολλα για προεδρους αλλα εκαμε μου εντυπωση που εψεξες τον τασσον διοτι επηε ο νους μου στην οικονομια.Αλλα μεταξη μας τωρα.Εν μας θωρει κανενας!!!.Ηντα οικονομικη πολιτικη ακολουθησεν ο Τασσος.Εδιορθωσε μηπως προβληματα της οικονομιας οξα πανω κατω ηταν τυχαιο το 4% αναπτυξη ελεω αγορας κατοικιων που ρωσους τζι αγγλους?
    Ενηξερω.Απλα ρωτω.


    Andreas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έσιεις δίκαιο ότι σε περιόδους ευμάρειας εν εύκολο να χειριστείς την οικονομία σου τζαι να φκεις στο τέλος καθηγητής. Πιστώνω του όμως ότι στην αρχή της θητείας του έκαμε αρκετή οικονομία με αποτέλεσμα να διορθώσει τα δημοσιονομικά. Τούτο φυσικά με την βοήθεια της φούσκας ακινήτων που είχε ξεκινήσει να πρισκεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Α
    Για το κομποδεμα φιλε θα συμφωνησω ΠΛΗΡΩΣ!!!!.
    Ετσι πρεπει να λειτουργουν οι οικονομιες και δη οι δεξιες.
    Γι αυτο ελαλουν οτι το δηκο εν η δεξια του τοπου τζιο συναγερμος ενας αχταρμας!!!


    Andreas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://ellinadikogr.blogspot.com/2012/11/cyta.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Telika douleukeis tzie si me tis trapezes?

    ΑπάντησηΔιαγραφή