CYPRUS CRITIC

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Στον Λιλλήκα λέμε ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ

To video αυτό κόπηκε λένε από την αρχή ραδιοτηλεόρασης. 
 
 
 
Γιατί όμως; Δεν νομίζω ότι αποδεικνύει κάτι διαφορετικό εκτός από τα γνωστά Την καιροσκοπία, την μεγαλομανία, τον εγωκεντρισμό και την βλακεία που διακατέχει τον Γιώργο Λιλλήκα.
 
Ναι ρε Λιλλήκα εσένα περιμέναμε να σώσεις την χώρα. Εσένα περιμέναμε για να προπωλήσεις το αέριο, να μας βγάλεις από το μνημόνιο το 2013, να λύσεις και το Κυπριακό σε σωστή βάση με μια δίκαιη βιώσιμη και λειτουργική λύση. Εσένα περιμένει και ο Ομπάμα να πάρει τηλέφωνο τζαι να του πεις I'm the president of Cyprus and i don't know why.
 
Ναι εσένα περιμένουμε γιατί είσαι ο superman, ο spiderman, ο Sport Billy και η catwoman μαζί. Είσαι το απόλυτο πακέτο, ο Λιλλήκας ο άπιαστος. Εν παίζεσαι. Παγκόσμια είσαι εσύ, o Γκλέτσος τζαι ο Chuck Norris ρε.  
 
Ξέραμε μέχρι τώρα για τις άλλες δυνατότητες σου. Με την προεκλογική σου όμως αντιληφθήκαμε ότι τώρα μπορείς να κάμεις τζαι θαύματα όπως τα πιο πάνω που διαλαλείς. Και όντως φαίνεται μπορείς. Για αυτό ευχήθηκες και να μας έχει καλά ο θεός προχτές στο ντιμπέιτ (το οποίο δεν είδα).
 
Θυμήθηκες ακόμα τζαι τον θεό ρε τώρα. Να μεν αφήσεις κανένα πίσω. Πρώτα έπιασες  τους ανυποψίαστους, ρομαντικούς, χωρίς σωστή κριτική και βούληση ψηφοφόρους, τους οποίους μπορείς εύκολα να κοροϊδέψεις με παπαριές όπως τις πιο πάνω. Ότι θα εφαρμόσεις δηλαδή τα ανεφάρμοστα. Τωρά προσπαθείς να πιάσεις τζαι τους θρησκόληπτους. Αλλά να μου πεις οι θρησκόληπτοι τι είναι; Είναι μήπως άτομα με σωστή κριτική; Μμμμμ.
Ποιος θεός να μας έχει καλά ρε καραγκιόζη; Φτανει ρε χαχα φτάνει.
 
Είπα πολλές φορές ότι δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιο άτομο με σωστή κριτική άποψη μπορεί να ψηφίσει Λιλληκα. Γενικά στον κύκλο μου γνωρίζω μόνο ένα άτομο που σκέφτεται να ψηφίσει Λιλλήκα. Μέχρι τώρα ακούω για Αναστασιάδη για Μαλά αλλά και για πολύ Λευκό και αποχή. Για Λιλλήκα μόνο ένας μου είπε τζαι πραγματικά έπεσα που τα σύννεφα γιατί γενικά είχα τον για ψαγμένο άτομο και όχι για πεμπέρι.
 
Ο Λιλλήκας απλά είναι ένας ψεύτης, χωρίς κανένα ηθικό (αλλά και άλλο) φραγμό, ο οποίος αποδεδειγμένα πια (από τις αποκαλύψεις του Πολίτη) έχει πλουτίσει σε βάρος του Κύπριου πολίτη και φορολογούμενου. Έχει εκμεταλλευτεί την θέση του για να πάρει συμβόλαια εκατομμυρίων η γυναίκα του και η εταιρεία του.
 
Θα μου πείτε καλά οι άλλοι εν εφάν. Εφαν. Ούλλοι τρων το κατιτις τους. Το κατιτίς τους όμως. Τούτος έφαεν τον ουτσαλιν του. Έφαεν τζαι έσπασε. Τυχόν εκλογή του θα σημάνει το τέλος της Κύπρου. Ο λύκος ξαπόλυτος μέσα στην μάντρα με τα αρνιά.
 
Το είπα και το ξαναλέω. Η μόνη περίπτωση να ψηφίσω κάτι άλλο εκτός από λευκό είναι να περάσει ο Λιλλήκας δεύτερο γύρο. Ο Λιλλήκας ακόμη και με τον Έρογλου να περνούσε δεύτερο γύρο σε εκλογές θα ψήφιζα Έρογλου. Πόσο πιο επικίνδυνος μπορεί να είναι.
 
ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ ΛΙΛΛΗΚΑ. Μην τον ψηφίσετε. Διαγράψτε τον
 
Ένας πόρτης (ψεύτης) υποψήφιος για κρετίνους ψηφοφόρους.

14 σχόλια:

  1. Και η συνέχεια του τρόμου:

    http://www.youtube.com/watch?v=RSXgPxGIPoM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά ντάξει. Εν θέλω να σε κρίνω ούτε εσένα προσωπικά ούτε τις απόψεις σου.
    αλλά, Θωρώ ότι μουρμουράς πολλά σε διάφορα θέματα τζιαι ρωτώ:
    σαν cyprus critic τι είσαι διατεθιμένος να κάμεις για να αλλάξει η κατάσταση;
    ντα ρε πελλέ είσαι αηδιασμένος, απηυδησμένος, νευριασμένος, ξιτιμάζεις, σικκιρτάς, εν τζιοιμάσαι τις νύχτες. όπως σχεδόν ούλλοι. εμάθαμεν το παραμύθι.
    ΠΑΡΑΚΑΤΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η απάντηση στην ερώτηση του βίντεου: "Σίουρα ΟΧΙ τον Λιλλίτσια!"

    Ο πιο εμετικά κρετίνος και ψεύτικος υποψήφιος. Που ούτε καν αυθεντικός στη διαφήμιση τούτη δεν ήταν: http://www.youtube.com/watch?v=7yr7odFUARg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κρίτικ, έχεις το αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα να προβαίνεις σε κριτική (pun not intended) οποιουδήποτε για ότιδήποτε. Ακόμα και στα όρια του λιβέλλου και της συκοφαντίας. Η ανώνυμη κριτική σου είναι συνυφασμένη με το δημόσιο συμφέρον.

    Αντιλαμβάνομαι την ιδεολογική παραχώρηση στην οποία από καιρό σε καιρό προβαίνεις για να μου παραχωρείς το δικαίωμα να μοιράζομαι με τους αναγνώστες σου τις αποκλίνουσες (είτε με εσένα είτε με τους αναγνώστες σου) απόψεις μου. Είναι δείγμα γνήσιων δημοκρατικών αντανακλαστικών και γι αυτό σε εκτιμώ και μπορώ να πω ότι είσαι το μόνο φόρουμ στο οποίο συμμετέχω συστηματικά.

    Οι όποιοι από εμάς (συμπεριλαμβανομένων και του εαυτού μου) ψηφίζουν Λιλλίκκα δεν θιγόμαστε από την κριτική εις βάρος του Λιλλίκκα και ούτε αισθανόμαστε την ανάγκη να τον υπερασπιστούμε για οτιδήποτε κατηγορείται. Εκτός φυσικά από εκείνους που έχουν επενδύσει βιοποριστικά στην υποψηφιότητά του και σίγουρα δεν είναι η πλειοψηφία των υποστηριχτών του.

    Η υποστήριξή μας απέναντι στο Λιλλίκκα διακατέχεται από ένα άγχος καθώς, ναι μεν ενδεχομένως να μην είναι ο ιδανικός υποψήφιος, αλλά παράλληλα πιστεύουμε ότι ο Αναστασιάδης εκπροσωπεί τη σχολή επίλυσης του Κυπριακού που θέτει σε άμεσο κίνδυνο την επιβίωση 3.000 χρόνων ελληνισμού (με όλα τα ελαττώματα του κόσμου που μπορείς να φανταστείς) και την υποταγή αυτού στο καθυστερημένο Ισλάμ και στη διαστρεβλωμένη κοσμοθεωρία του βαθέος κράτους της Αγγλίας (ούτε καν του Ηνωμένου Βασιλείου). Ο Μαλάς είναι πιόνι του Κατσουρίδη για να φορτώσει την εκλογική αποτυχία στον Άντρο Κυπριανού και εν πάση περιπτώσει είναι και αυτός της ίδιας σχολής με τον Αναστασιάδη.

    Θεωρώ όμως ότι η παράλειψή σου να προβείς σε αξιολόγηση των ισχυρισμών τόσο εις βάρος του Αναστασιάδη (οι οποίοι είναι πολύ σοβαροί) είναι συμβατή με τις ιδεολογικές σου καταβολές. Εκεί που κάνεις λάθος (κατά τη γνώμη μου) είναι όταν πιστεύεις ότι η οικονομία δύναται να επιβιώσει απομονωμένα χωρίς οποιοδήποτε πολιτιστικό πλαίσιο. Και ο Αναστασιάδης όχι μόνο αγνοεί αλλά α πριόρι θεωρεί πως αυτό δεν είναι απαραίτητο.

    Ο Πολίτης συστηματικά αποκαλύπτει σκάνδαλα εις βάρος των ιδεολογικών του αντιπάλων και ποτέ εις βάρος των ιδεολογικών του συμμάχων. Η διαπλοκή στην Κύπρο είναι τόσο έντονη που ακόμα και οι καθαρίστριες των δημοτικών τα παίρνουν. Όσοι από εμάς εργαζόμαστε σο γενικότερο επιχειρηματικό-χρηματοπιστωτικό τομέα έχουμε πληροφορίες για πάρα πολλούς που σε ένα κανονικό κράτος θα μας έβαζαν σε witness protection program στο Νότιο Πόλο.

    Γι αυτό, Κρίτικ, για μένα κριτήριο δεν είναι ποιός απέχει από τη διαπλοκή. Κριτήριο για μένα είναι ποιός είναι αυτός που (στη ζυγαριά των πραγμάτων) προτίθεται να υποταχθεί σε αποικιοκρατικές νόρμες. Και αφού έχεις (δικαίως) εκφράσει πολλές φορές την ένστασή σου απέναντι στη Ρωσσοποίηση της Κύπρου, τότε θα πρέπει να υπερτονίζεις και τη συμμετοχή του Αναστασιάδη σε αυτή τη διαδικασία. Δεν σου απευθύνω οποιαδήποτε μομφή ανειλικρίνειας αλλά σου δίνω την ευκαιρία να δεις και τα πράγματα από τη δική μου σκοπιά.

    Σ' ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ ήθελα να πω ότι με τον Critic συμφωνώ σε πολύ μεγάλο βαθμό, αλλά εκφράζω και την εκτίμηση μου στον Ακκανούρη που αν και διαφωνώ με όσα γράφει, το ήθος και το ύφος του σε αναγκάζουν να τον σεβαστείς

      Διαγραφή
  5. mishare μου ήδη τούτα που τον ρωτάς ερώτησα τον πολλές φορές

    http://cyprus-critics.blogspot.com/2012/11/blog-post_14.html


    osr14 Νοεμβρίου 2012 - 7:41 μ.μ.
    άρα τι πρέπει να γίνει κατά τη γνώμη σου



    @Osr: Μα είπα σου ξανά. Προσωπικά το πρώτο που μπορώ να κάμω (τζαι κάμνω) ένει να σιηστώ να κρατήσω την δουλειά μου που εν αρκετά δύσκολο. Τα άλλα έρκουνται σε δεύτερη μοίρα.

    =========

    εν πολλά βολικό απλά κάποιος να κλάνει να κλάνει να μιλά να μιλα τζαι να μεν κάμνει τίποτα τζαι να λαλεί εγώ εν τζαι

    τζαι εν πολλά καλά που επιτέλους τζαι κάποιοι φέρνουν τους προ των δικών τους αντιφάσεων όπως κάμνεις τζαι εσύ τωρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ Ακκανούρης: Πρέπει να σου παραδεχτώ φρέντ πως όταν έγραφα το ποστ ήσουν ένα από τα άτομα τα οποία σκέφτουμουν γιατί θα ψηφίσουν Λιλλήκα. Γιατί αν και έχουμε διαφωνίες σε διάφορα θέματα που τα γραφόμενα σου θεωρώ ότι είσαι πολύ έξυπνο άτομο με άποψη.

    Όποια όμως τζαι αν εν η ιδεολογία κάποιου όσο αφορά την λύση του Κυπριακού η όπως λέεις την υποταγή σε αποικιοκρατικές νόρμες πάλε πιστεύω ότι ο Λιλλήκας δεν είναι η λύση. Δεν είναι η λύση για καμιά ιδεολογία και για κανένα πρόβλημα. Μπορεί ο Τάσσος να ήταν. Αν τζαι πάντα ήμουν πολέμιος του Τάσσου αντιλαμβάνομαι γιατί κάποιος μπορεί να τον υποστηρίζει. Τον Λιλλήκα όσα τζαι να μου πείτε εν μπορώ να το συλλάβω.

    Απλά γιατί πιστεύω ότι δεν είναι ειλικρινής και δεν έχει ιδεολογία. Η ιδεολογία και η πολιτική του εν όπου φυσά ο άνεμος τζαι το συμφέρον του. Αρα γιατί εσύ νιώθεις ότι η εκλογή του μπορεί να σου εξασφαλίσει τα πιο πάνω που ανάφερες. Μπορεί η Μακαρία να είναι πιο κοντά.

    Όσο αφορά τον Αναστασιάδη εν έχω καμιά διαφωνία σε τούτα που είπες. Αν συμφωνούσα μαζί του άλλωστε θα τον ψήφιζα.
    Έχεις επίσης δίκαιο για τις ιδεολογικές μου καταβολές. Η οικογένεια μου εν συναγερμική στο κόκκαλο. Νομίζω είπα σας το τζαι πιο παλιά. Εγώ όμως δεν είμαι. Ήμουν κάποτε τζαι με σημαίες κρεμασμένες μέσα στο εφηβικό μου δωμάτιο. Πλέον όμως δεν ψηφίζω καν το κόμμα. Απογοητεύτηκα. Ούτε στις βουλευτικές ούτε τζαι τωρά στες προεδρικές ψηφίζω συναγερμό.

    Τέλος....Μα εν πολλά επίσημο το γράψιμο σου τζαι ψάρωσες με. Ειδικά με το Σ' ευχαριστώ στο τέλος.

    @ Στροβολιώτης: Όπως τον δαίμονα που ένει πάλε. Ποιος του είπε ότι εν καλός στα close-ups τζαι κάμνει τα συνέχεια;

    Άσε που εν έκαμε τζαι ένα καθαρισμό δοντιών πριν μας δείξει την κάτω γνάθο του τζαι τα ολόμαυρα κάτω δόντια του. Αν μεν βαστά για να κάμει καθαρισμό κάτι πρέπει να δικαιούται σε medical σαν παλιός υπουργός και βουλευτής.

    @Μισιαρός & osr: ναι όντως ερώτησε με πολλές φορές ο osr… Τζαι απάντησα του πολλές φορές τι πιστεύω ότι πρέπει να γίνει ειδικά σε θέματα οικονομίας.

    Αλλά επειδή καταλαβαίνω που το πάτε πιστεφκω ότι το πιο σημαντικό που θα μπορούσε να γίνει είναι ένα κίνημα ειλικρινά φιλελεύθερο και όχι όπως το Κίνημα Φιλελεύθερων Δημοκρατών που στηρίζει Αναστασιάδη (http://www.liberalscy.org/). Μπορεί να γίνει σε συνεργασία με διάφορες οργανώσεις όπως για παράδειγμα η Accept η οποία προσπαθεί να προωθήσει τα δικαιώματα των ΛΟΑΤ ατόμων. Και είχα την συγκεκριμένη συζήτηση με διάφορα άτομα τα οποία σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο.

    Δυστυχώς όμως εγώ τζαι είπα σας το ξανά δεν είμαι front man. Τζαι παραδέχτηκα το τζαι στο blog σε πιο παλιά ποστ μου. Αν ήμουν μάλλον θα είχα τζαι καλύτερη δουλειά αλλά τζαι παραπάνω λεφτά τωρά.
    http://cyprus-critics.blogspot.com/2012/02/blog-post.html
    http://cyprus-critics.blogspot.com/2012/02/2o.html
    http://cyprus-critics.blogspot.com/2012/02/3.html

    Αντιλαμβάνουμαι ότι έννεν δικαιολογία τούτο αλλά έτσι εν τα πράματα. Τζαι μάλιστα από ότι είδα τωρά έκαμες μου τζαι εσύ σχόλιο μισιαρέ ότι συμπάσχεις. Άρα καταλάβεις για τι πράμα μιλω.

    Είμαι πρόθυμος όμως να βοηθήσω τζαι έιχα τούτη την συζήτηση με άτομα που σκέφτουνταν να το προχωρήσουν αλλά τελικά εμείναν στην σκέψη τζαι στον ενθουσιασμό που φέρνει το τρίτο ουίσκι.

    @ Νηπενθές: χαχα τωρά το είδα τούτο...Ακόμα μια πρωτότυπη ιδέα της καμπάνιας του Λιλλήκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Απλά γιατί πιστεύω ότι δεν είναι ειλικρινής και δεν έχει ιδεολογία. Η ιδεολογία και η πολιτική του εν όπου φυσά ο άνεμος τζαι το συμφέρον του. Αρα γιατί εσύ νιώθεις ότι η εκλογή του μπορεί να σου εξασφαλίσει τα πιο πάνω που ανάφερες. Μπορεί η Μακαρία να είναι πιο κοντά."

      Φίλε Κρίτικ, αισθάνομαι ότι κανείς από τους υφιστάμενους υποψήφιους δεν είναι σε θέση να εξασφαλίσει τα ζητούμενα (από εμένα). Όμως η υποψηφιότητα Λιλλίκκα είναι η μόνη η οποία στη θεωρία μπορεί να αποτρέψει την υλοποίηση των περισσοτέρων που απεύχομαι.

      Γνωρίζει επίσης (ο Λιλλίκκας) ότι θα εκτεθεί ανεπανόρθωτα γιατί έχει προειδοποιηθεί ότι οι υποστηρικτές του (πλην της ΕΔΕΚ) την επομένη των εκλογών (αν εκλεγεί) θα αποτελούν αντιπολίτευση.

      Τώρα για τη Μακαρία, δεν είναι ιδεολογική η ψήφος μου. Εξ άλλου δεν είμαι χριστιανός ορθόδοξος. Και δεν είμαι ιδεολόγος.

      Δεν έχω ψύχωση με το έθνος και με άλλες αυθαίρετες μεταφυσικές έννοιες αλλά αναγνωρίζω τις υπαρκτές primal έννοιες της φυλής (gang) της περιμέτρου, του φυλετικού ανταγωνισμού και του scarcity of resources. Αναγνωρίζω επίσης και το πραγματικό δίλημμα μεταξύ εξάρτησης και αυτονομίας. Δεν γνωρίζω αν τα πιο πάνω απασχολούν το Λιλλίκκα αλλά σίγουρα δεν απασχολούν τον Αναστασιάδη και το Μαλά.

      Ο μόνος πολιτικός ο οποίος με εκφράζει και αντιλαμβάνεται τα πιο πάνω στο μεγαλύτερο βαθμό ο Κουτσού αλλά βρίσκεται εδώ και καιρό στα πιτς.

      Και αν σου φάνηκε επίσημο το ύφος μου, τι να σου πω; Σε διάβασα πριν να αρχίσω την πρωινή μάχη και ήμουν ήδη αλλού.

      Γιατί πότε ψάρωσες;

      Διαγραφή
  7. εγώ που την άλλη, όσους ξέρω θα ψηφισουν λιλληκα. Η αποψη τους ως εξης: ο μαλας εχει πισω του το ακελ και ο αναστασιαδης δεν τους αρεσει σαν χαρακτηρας/αναν/κλπ κλπ..
    Ολοι αναφερουν ως απαντηση το "μικροτερο κακο".

    Εγω δεν θα παω να ψηφισω, ουτε α' ουτε β' γύρο.
    Δεν πιστευω πια σε κομματα. Αλλά ούτε σε καινουριες κινησεις.
    Επειδη δεν εχουμε κανει ποτε αυτοκριτικη σε εθνικο και ατομικο επιπεδο ειμαι σιγουρος πως οτιδηποτε υπάρξει, πολύ σύντομα θα καταληξει συστημικο και διεφθαρμενο.

    δεν ειναι τυχαιο που μειναμε με μισο νησί τζαι τούτο παττισμένο.

    Που την αλλη διαβαζ τουτα ουλλα περί "ελληνικού πολιτισμού 3000 χρονων" τζαι τριφκω τα μαθκια μου... οι μόνες "δημοκρατίες" που εμείναν τον 21ο αιωνα να χαριεντιζουνται με ηρωες-στρατηλατες-ραμπο εν οι μουζαχετιν του πακισταν, το ιραν, οι εθνικιστες τ/κ, η σενεγαλεζοι... Δεν είναι παλε τυχαια η σχεση αγαπης-μισους με τους "κατωτερους" μας. Τα Όμοια απωθουνται.
    Που την αλλη ειναι ακομα πιο λαθος οι διεθνιστικες "ανθελληνικες" αποψεις. Η πολυπολιτισμικοτητα απετυχε όχι λογω καπιταλισμου αλλα και ψυχισμου.

    Εγω δεν ειμαι προβληματισμενος με οσους ψηφιζουν λιλληκα, ειμαι με οσους θα ΨΗΦΙΣΟΥΝ.
    η ψηφος ειναι ψευδαισθηση: το εκλεγειν δεν εχει σχεση με το εκλεγεσθαι.
    πολύ απλά, δεν υπαρχει για κανενα η δυνατοτητα να εκλεγει (ή να διαδραματισει εναν οποιονδηποτε ρολο) εκτος κομματων. οποτε;

    και περα που το αναποφευκτο της δικτατοριας της πλειοψηφίας,
    το "μικρότερο κακο" θυμιζζει μου τζινο το ποιημα του καβαφη για κατι βαρβαρους που ηταν "μια καποια λύσις".

    Υποστηρίζω πως "καλυτερα να εισαι νουμερο παρά αριθμός".
    Οταν τη νυχτα των εκλογων θα πει καποιος που τουντους αχρηστους: επιασα πχ 123.001 ψηφους, τζινο το 1 ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ.

    Αναμεσα στις ψευδαισθησεις διαλεγω εκεινη της ψυχικης αυτονομιας και της αξιοπρεπειας.
    ψεμα ειναι παλε, αλλα εν το μονο που δεν σε εκφυλιζει τοσο ακαριαια.

    Π.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://3.bp.blogspot.com/-qkdpR5oa4pA/URzVLc0yFEI/AAAAAAAAC10/vHnHISQ6ZuM/s1600/Player's+Delight.JPG

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όπως το λαλείς. Πόρτης για κρετίνους. Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο χαρακτηρισμό!

    Αμάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. συμπάσχω ρε φίλε σε μεγάλο βαθμό αλλά έχω έναν όραμα να αλλάξω κάτι, εν λαλώ "έτσι εν τα πράματα τι να κάμουμε".
    ούτε γω είμαι front-man τζιαι σε θέματα εσωστρέφιας έχουμεν πολλά κοινά απ'ότι είδα.
    Αλλά προσπαθώ όσω μπορώ στην ηλικία που είμαι τζιαι στη θέση μου στη κοινωνία να έχω κάποιον impact. Εν πολλά defeatist το απλά να κάθουμαι τζιαμέ.
    Σίουρα η εσωστρέφεια κρατεί σε πίσω στο να κάμεις ένα κίνημα ασπούμε αλλά τίποτε εν σε κρατά που να το κάμει κάποιος άλλος(αφού υπάρχουν πάρα μα πάρα πολλοί απηυδυσμένοι). Κάποιες φορές you compromise, π.χ. ένας λόγος που εν εψήφισα εν επειδή εν έχω την ικανότητα να υπερασπίζουμαι τη γνώμη μου με το λόγο. Κωλώνω τζιαι σβήννω τζιαι ήταν να νιώθω χάλια που εν θα εμπορούσα να υποστηρίξω τον υποψήφιο.
    άρα, προσπάθα όσο μπορείς να κάμεις κάτι, μιαν αλλαγή. Είμαι σίουρος ότι τζιαι συ πιστεύκεις ότι η μουρμούρα εν φέρνει τίποτε τζιαι ίσως φέρνει αντίθετα αποτελέσματα. Τωρά αν δεν μπορείς με τίποτε, να εύχεσαι να ξεκινήσει κάποιος άλλος ένα τέτοιο κίνημα τζιαι να είσαι μέλος, αν δω κάτι παρόμοιο ή όταν θα ξεκινήσω κάτι στο μέλλον θα σε έχω υπόψη μου;) Απλά don't be defeatist, sorry για τα αγγλικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή