CYPRUS CRITIC

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Γάμησε τα….



Σήμερα εν κωλόμερα. Γιατί πρέπει να ψηφίσω. Η απόφαση του Λιλλήκα και της ΕΔΕΚ για λευκό αποχή και άκυρο εγάμησε με. Πως ερμηνεύεται το αυξημένο λευκό; Σαν θρίαμβος του Λιλλήκα. Τζαι εγώ καλύτερα να μου κόψεις όχι μόνο το χέρι αλλά τζαι το παλαμάρι μαζί παρά να γίνω συνένοχος σε τυχόν επιτυχία του άχρηστου-ψεύτη.

Που την άλλη ο Συναγερμός παρά το σαφές προβάδισμα τζαι τον περίπατο που αναμένεται να κάμει σήμερα κάμνει καραγκιοζιλίκια. Γλύφει πάλε τον παπά, στέλλει επιδότες να κατάσχουν το αυτοκίνητο του σκατζόσιηρου και άλλα. Μα γιατί ρε; Γιατί; Ποιος ο λόγος να προβείς σε έτσι ενέργεια για να δείξεις το χάλι της διακυβέρνησης Αχριστόφκια. Το έργο του δεν χρειάζεται να το δυσφημήσει κάποιος. Εν τζαμέ τζαι θωρούμε τα σκατά που δημιούργησε. Ποιος ο λόγος να μπεις σε τούτο το παιχνίδι όταν επαναλαμβάνω φκάινεις παρπατητός.

Γιατί σήμερα θα είναι περίπατος του Αναστασιάδη. Κανένα ντέρμπι δεν βλέπω. Κοντά στο 60%.

Το Ακέλ. Άτε χέστε μας ρε. Θυμηθήκαν πάλε τα παλιά. Η προπαγάνδα τζαι ο εκφοβισμός επήραν μπροστά. Ψηφίστε Μαλά γιατί χανόμαστε. Ψηφίστε Μαλά να σωθεί η χώρα από τους δεξιούς….

Μαλάκες… Η χώρα, τόσο σκατά που τα εκάμετε, σώζεται μόνο αν έρτει η μετενσάρκωση της Θάτσερ να κυβερνήσει. Άσχετοι… Τζαι μετά σαν απάντηση στις βλακείες του ΔΗΣΥ με τους επιδότες στέλλουν κάτι τέθκοια. Τούτο έστειλε το η συντεχνία των αριστερών στην CYTA σε όλο το προσωπικό.


Να σε όλο το προσωπικό. Μα είναι δυνατόν τούντο πράμα;;;; ζούμε σε σοβαρή χώρα. Οι συντεχνιακοί που στέλλουν τούτο to all πρέπει να απολυθούν ΑΜΕΣΑ.

Προσπαθώ ούλλη την εβδομάδα να μεν σκέφτουμαι τούντη μέρα. Γιατί ο μισητός Λιλλήκας έκλεψε μου ακόμα τζαι το λευκό. Ακόμα τζαι μετά θάνατον εν μπροστά μου. Έσιει ούλλη την εβδομάδα που ασχολούμαι με άλλα τζαι προσπαθώ να μεν σκέφτουμαι εκλογές. Τωρά όμως η ώρα 3 το μεσημέρι της Κυριακής πρέπει να αποφασίσω.

3 σχόλια: