CYPRUS CRITIC

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Εδώ γελάμε



Πλέον ξεφύγαμε από τον θυμό. Τωρά γελούμε πάλε.. Έκαμα λάθος στο προηγούμενο ποστ. Μετά τον πολύ θυμό έρχεται το σπαστικό γέλιο. Ταμείο αλληλεγγύης και ο καθένας ότι θέλει βάλει;; Καλά ρε μα πόσα κιλά βλάκες είσαστε; Πόσα κιλά βλάκες; Αν μετριόταν η βλακεία σε κιλά θα είσαστε blue whales. Θα έπρεπε να ζείτε στην θάλασσα γιατί δεν θα μπορούσατε να σηκώσετε ούτε καν το δικό σας βάρος. Τόσο βλάκες είσαστε!!!!

Είναι δεδομένο νομίζω ότι δεν θα βγουν τα ποσά και αυτοί θα έρτουν σε καμιά δυο μέρες να πουν σόρριν ρε παιδιά αλλά εν εφκάλαμε το ποσόν μας. Εν είσαστε ως λαός τελικά τόσο πατριώτες άρα θα προχωρήσουμε σε κούρεμα αναγκαστικά. Τι να γίνει εμείς κάναμε ότι μπορούσαμε σαν μεγαλοπατριώτες που είμαστε αλλα…..

Μια ερώτηση όμως από εμένα που είμαι εξίσου βλάκας. Τα ταμεία προνοίας που θα επενδύσουν σε αυτό το ταμείο αλληλεγγύης πως θα εξυπηρετήσουν τις άμεσες τους ανάγκες. Η ανεργία αναμένεται να ανέλθει άνω του 20% τους επόμενους μήνες. Οι απολυμένοι τραπεζικοί και άλλοι που αναμένεται να χάσουν την δουλειά τους πως θα πάρουν το ποσό που δικαιούνται από το ταμείο προνοίας τους; Δηλαδή θα απολυθούν δεν θα βρίσκουν δουλειά για αρκετό καιρό και δεν θα έχουν ούτε αυτό το ποσό για να ζήσουν;;; Θα πάρουν ομόλογα; Τι να τα κάμουν τα ομόλογα; Να σφογγούν τον κώλο τους μετά που σιέζουν; Οξά να τα βουτούν μες την μαγιονέζα να πιαν γεύση πέρκι τρώουνται.

Συμβουλή δική μου, τι νομίζω; Μην επενδύσετε σε αυτά τα ομόλογα. Για ένα απλό λόγο. Έννα τα δώκετε 2 φορές. Το συνολικό ποσό των 5.8 δις χλωμό να βγει εθελοντικά. Άρα όλοι οι καταθέτες θα υποστούν υποχρεωτικά κούρεμα για την διαφορά μέχρι να φκει η σούμα στα 5.8 δις. Άρα όποιος πάει να επενδύσει οικιοθελώς τώρα αγοράζοντας ομόλογα αυτού του ταμείου θα φορολογηθεί έτσι και αλλιώς μετά. Άρα θα πληρώσει δύο φορές. Εκτός και αν νομίζετε ότι θα υπάρχει χρόνος να ξεχωρίσουν αυτούς που έχουν ήδη πληρώσει στο ταμείο αλληλεγγύης και να τους αφαιρέσουν από το κούρεμα. Δεν το βλέπω.

Γενικά όπως είπα και πριν εδώ γελάμε. Όπως κάμνει και υπόλοιπη Ευρώπη μαζί μας με τις βλακίστικες ιδέες που κατεβάζουμε. Παραδεχτείτε ρε ζώα ότι εκάμετε λάθος με το όχι προχτές και δεχτείτε το κούρεμα. Ζώα ε ζώα. Την μια μαλακία προσπαθείτε να την διορθώσετε με άλλη μαλακία. Φτάνει. Εβαρέθηκα τζαι να σας ξιτιμάζω πιον. Εν κουραστικό.

Blue whales ε blue whales.

37 σχόλια:

  1. Φίρε Κριτικ έχω 2 ενστάσεις με αυτά που λες

    1ον) κατα τη γνώμη μου το θέμα δεν είναι μόνο αν θα καταφέρουμε εμείς μόνοι μας να μαζέψουμε με αυτή τη φοβερή έμπνευση τα 5,8 δισ. ή όχι, το θέμα είναι αν είναι διατεθειμένοι οι συμπαθέστατοι Γερμανοί να μας αφήσουν να ξεφύγουμε χωρίς έστω και ένα μικρό κουρεματάκι??? Γιατί δικαιολογίες βρίσκουν 1002 για να μη δεχτούν αυτά που προτείνουμε και να μην υποκύψουν αν δε δουν έστω και ένα μικρό ποσοστό να κουρεύεται...

    2ον) εκεί που αναρωτιέσαι τι θα κάνουν οι απολυμένοι τραπεζικοί τα ομόλογα και αν θα τα βουτουν μες τη μαγιονέζα....νομίζω είσαι πολύ αισιόδοξος που νομίζεις ότι θα έχουν μαγιονέζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. tziai emeis evarethkame,na mas laleis sunexeia oti eimaste zoa pou iposthrizouime OXI sto kourema kai en sumfonoume me ta pisteuo sou,en ekatalava eprepe na dextoume na mas kopsoun apo tous logariasmous mas? evala merika euro sthn akrh gia na mou ta fane? giati na pliroso ego epeidi ta eskatosan oi ekastote kuvernhseis mas,ton kairo pou ta eskorpousan alogista htan kala,na kourepsoun apo osous ta efaan.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραία αυτά που λες ανώνυμε και πολύ σωστά κιόλας.

    Αλλά η πρόταση σου για τώρα ποια είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πρόταση του Κρίτικ ποιά είναι δηλαδή; Ως προχτές έσσιηζεν πανιά να υπογράψουμεν άρον-άρον το κούρεμα. Τωρά λαλεί να μεν γοράσουμεν ομόλογα άμπα τζαι βάλουν κούρεμα μετά. Τί προτείνεις ρε άνθρωπε;! Το έναν βρωμεί σου, το άλλον ξινίζει σου! Τόσο μηδενισμό ούτε ο Λιλλήκκας πιόν!

      ΕΧΟΥΜΕΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕΝ ΑΓΑΠΗΤΟΙ;

      Οξά το κούρεμαν αν επέρναν ήταν να μας λύσει τα προβλήματα μας; Τί θα μας έκαμνεν/κάμει η Τρόϊκα που θα έρκεται κάθε 3 μήνες τζαι θα θέλει φούρνους ποξαμάθκια για να μας δώκει τες επόμενες μπακκίρες για να φάμεν έναν πιάτον φαΐν;

      Φίλε Κρίτικ, εσύ έφκαλες τα λεφτά σου εκτός Κύπρου, με στεγαστικόν έσιεις, με κοπελλούθκια με τίποτε. Έμπα λλίον στη θέση του μεροκαμαθκιάρη οικογενειάρχη τζαι ξαναμιλούμεν...

      Διαγραφή
  4. Κάτσε ρε φίλε "μηδενιστή" τζιαι σου! Τζιαι τον πατριωτισμόν τζιαι την αξιοπρέπειαν που τη βάλλεις; Πεινάς, ή θέλεις πετρόλαον ή ίντερνετ (χωρίς πετρόλαον εν έσειςι ούτε ίντερνετ βασικά) όταν είσαι "αξιοπρεπής πατριώτης"; Άτε μεν σε κατατάξω στους "νενέκους" χαααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε ανώνυμε αν σε έθιξα απολογούμαι δεν ήταν σκοπός μου… επήρε σε το κολάνι μαζί με τες ξιτιμασιές για τους πολιτικούς. Εγώ όμως προσωπικά θεωρώ άκρως παράλογο να πανηγυρίζεις έξω που την βουλή γιατί απέρριψες το μόνο σχέδιο που υπήρχε για να μεν χρεοκοπήσει η χώρα.

    Η πρόταση μου είναι ξεκάθαρη από την αρχή. Κούρεμα. Αυτό που σου είπα για τα ομόλογα ισχύει κατά την άποψη μου. Αν θέλεις να επενδύσεις κανένα πρόβλημα. Απλά εγώ λέω ότι (κατά την άποψη μου πάντα) θα αναγκαστείς να πληρώσεις και έξτρα αργότερα όταν θα χρειαστεί κούρεμα. το κούρεμα δεν το γλυτώνεις

    Και αν νομίζεις ότι εγώ δεν χάνω τίποτε λανθάνεσαι. Χάνω πολλά, πιθανότατα και την δουλειά μου.

    Το είπα από την αρχή. Το σχέδιο διάσωσης ήταν άδικο. Τούτο δεν σημαίνει όμως ότι δεν έπρεπε να το ψηφίσουμε ειδικά όταν δεν υπάρχει σχέδιο Β απλά για να το παίζουμε λεβέντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιθκια, εγω πραγματικα πλεον δεν φακκω πενια... Εν ουλοι τους ενα ματσο σκατα τζαι τραβουν μας τζαι μες τα σκατα μαζι τους. Πολιτικαντιδες της ορκης του θεου, κομματοσκυλα που υποστηριζουν κοπροσκυλα και τραπεζιτες τοκογλυφους... Πουπανοπριτζιν εχουμε τζαι γκαζια... Ατε ασιχτηρ!!!

    Εν με κοφτει αν παττισουμε η οϊ... πλεον ετσι οπως παν τα πραματα η κκελλε μας εν μες την βουρκα.

    Το τι θα πρεπει να γινει ειναι να πιασουμε ουλους τουτους τους ππεζεβεγκηδες πολιτικους, τραπεζιτες και αλλους που μας γαμουσαν τα τελευταια 15 χρονια (ειδικα τα τελευταια 5... Οι Παπαδες εν διαχρονικοι). Να τους στησουμε πανω στους τοιχους της Παλιας Λευκωσιας, να τους παιζουμεν πας την κκελλε τζαι να τους συρουμε μες το λουκκο στην Πλατεια Ελευθεριας. Να συρουμε τζαι καμποσο κουγκρι που πανω τους... Τοτε πραγματικα θα μπορει ονομαζετε Πλατεια Ελευθεριας.

    Extreme I know... but sorry I am pissed off. Thanx for giving me a place to vent.

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το πιο καταθλιπτικο ειναι να σου λαλει καποιος που την καρεκλα για το τι εν σωστο , ενω σ ουλλες τις προηγουμενες του προβλεψεις ειτε επεσε εξω ειτε ήταν λειψες.
    Kαλα...Οικονομολογοι ειμαστιν ουλλοι μας πλεον.Ενει χρειαζεσαι πιστοποιηση

    Andreas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. η λαικη επρεπε να κλεισει πριν 9 μηνες που το ποσο που ηθελε ηταν 1.8 δις. Οι πολιτικοι μας ομως δεν. καταλαβουν τιποτε. Εκουντουσαν την ως παρατζει μεχρι που τωρα τα σκατα εφτασαν στο ταβανι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΛΙΡΑ, ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τζιαι κατα τα αλλα ελαλες κριτικ οτι εννεν συστημικη η Κυπρος κτλ...
    Ε δαμε αλλοι γελουσιν.Μεχρι τζιο βαρουφακης ειπε οτι ΟΛΑ τα κομμαθκια εν συστημικα σε ενα ασταθες συστημα οπως το ευρω.
    Εγω ψαχνω να βρω ενα πραμα που να ππεσες μεσα!

    Andreas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άσχετη Αντρούλλα... η Κύπρος δεν είναι συστημική... το κούρεμα εγγυημένων καταθέσεων είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγω παντως εν εκαταλαβα γενικως οτι η αντρουλλα εν κατεχει θεματα.Στο ποστο που την εβαλασιν μια χαρα ξερει περι του δικου της αντικειμενου...Μονον ο βασιλειου εστεναχωρησε με που εταχτηκεν υπερ της υποδουλωσης μας τζια εν οικονομολογος..

    Υ.Γ. Εμ εισαι ανανιστης εμ εισαι τζιαι τωρα υποδουλος?
    ΟΝΟΜΑ ΤΖΙΑ ΠΡΑΜΑ ΑΓΡΙΝΟΝ ΜΟΥ (για το προσωνυμιον).Μονο αγρινος εν εισαι.Αρεκσει σου το μαντρωμαν!

    Andreas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΤΩΡΑ! ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λαλείς ρε Αντρέα να μεν έπεσα σε τίποτε μέσα!!!!

    Είπα σου για χρεοκοπία της Κύπρου που το 2010, για χρεοκοπία των τραπεζών που το 2010, για πτώση 50% στις τιμές των ακινήτων που το 2010 και είπα σου να φκάλεις τες καταθέσεις σου εκτός Κύπρου πριν 1 χρονο. Τζαι τέλος να ψηφίσουμε ναι στο κούρεμα γιατί εν υπάρχει σχέδιο Β.

    Τζαι αν είχα το blog πριν το 2010 έννα σου τα έγραφα τζαι πιο νωρίς. Αλλά κατά τα άλλα εν έππεσα σε τίποτε μέσα. Έσιεις δίκαιο ρε έννα ακολουθήσω την συμβουλή σου. επειδή είμαι άσχετος έννα παραδώσω ούλλα τα πτυχία μου σε κάτι ειδήμονες όπως εσένα και τους παρόμοιους σου στην βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. τούτον τον χαχα τον κοκαράκη που τον ηβρε τζαι έβαλεν τον το Μέγα; Ματσουλά πίσσες, ανεμίζει το μαλλί τζαι λαλεί παπαριές;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εγω παντως εν σε παρακολουθησα τοτες κριτικ , εννα τα ψαξω τουτα που ειπες αλλα επαραθεσα σου ενα καρο παραδειγματα πρωτης γραμμης που ειπες ακριβως το αντιθετο απ οτι συνεβη.
    Μπορω να σου παραθεσω αλλα τοσα


    Andreas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. egw en ekatalava pote epara8eses ena karo paradeigmata... Please epanelave

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συνθηματολογικά... που το "όχι στο κούρεμα" επεράσαμε στο "κούρεμα για όλους"... με αρκετή βοήθεια τζιαι που τα ΜΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αντρέα, δε το ποστ του Κρίτικ 18/11/10. Τζιαι μεν λαλείς πελλάρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εγραψα σου πριν 2-3 ποστ για το τι ελαλες για τον διοικητη της κεντρικης (που παρεπιπτοντως εξαναηβρα το σε προηγουμενο ποστ σου)


    Εγραψα σου

    "Ν αναφερω ευκολα 2-3 παραδειγματα.
    Εθεωρες τον Ορφανιδη οτι επρεπε να παραμεινει ελεω εξαιρετικου βιογραφικου -διασυνδεσεων κτλ. (εννοειταιπριν την φουσκα).Τωρα εν λαλεις τπτ.
    Εκατηγορας τον νυν οτι ηταν ενα δασκαλουι σε καποιο οι και τοσο φοβερο και τρομερο πανεπιστημιο στο UK...
    Δε το βιογραφικο του!
    Εν σου καμνεν ο χριστοφκιας αλλα εν ελαλες γιατι.
    Εν σου καμνεν το Τασσος γιατι εν ηταν της ευκολης λυσης οπως εσυ εθελες.
    Εν σου καμνεν ο Κληριδης γιατι εσπειρε την διαφθορα στα υψη κτλ.
    Ελαλες εισαι υπερ του πτωχευμενου τραπεζικου συστηματος μας χωρις να εξαιρες ,εστω στο περιπου, οτι θα επιερωνε το κρατος μας 2 φορες το ΑΕΠ μας (περιπου...εγω αν θελεις βαλλω τζιαι ενα ΑΕΠ).
    Αναμασας τωρα τπ ευρωαιος πολιτης ...νομιζω η κριση εφανερωσε μας πολλα ενει χρειαζεται να πω παραπανω...
    Και αλλα πολλα.
    Αν λειτουργεις τζι ετσι με τουντη προχειροτητα η κριση εννα σε καταβροχθισει.
    Ετελειωσαν οτι εξεραμεν ως τωρα.Τωρα ο πιο ευπροσαρμοστος εννα επιβιωσει τζιαι σιουρα ο μισοδοτζιης εν θα σιει στον ηλιο μοιραν..."


    Τζιαι αλλα πολλα τεθκια

    Ηβρα το κειμενο σου .Ερωτηση.Η Ολλανδια π.χ ποσον ιδιωτικο χρεος εσιει.
    2ο. Τουτο ουλλο το ιδιωτικο χρεον εγινετουν που τον μεσο πολιτη για να παεννει στες μπαχαμες ή που τους ντιβεκοπερς για να κτισουν σημερα τ απουλητα σπιθκια?

    3ο.Τελος τα αερια. Το ισραηλ απολογηθηκε στην Τουρκια και τελος.Φυετε που την χωρα τζιο αναστασιαδης παει να γινει ο Γιωργακης της ελλαδας


    Andreas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον ο Γιωργάκης, σε σύγκριση με τον Αναστασιάδη, ήταν ...μεγαλοφυΐα! ;)

      Διαγραφή
  21. Επισης η ελβετια τι μεγεθος τραπεζων εσιει??
    Υπαρχει καπου στην μακροοικονομια οτι υπαρχει πλαφον στο μεγεθος μιας τραπεζας???

    Andreas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η Ελβετία δεν ζήτησε δανεικά από κανέναν...
    Ούτε το Λουξεμβούργο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εν ειπα οτι εζητησε.
      Απλα μια ερωτηση εκαμα ...
      Για το λουξεμβουργο εν εμιλησα καθολου


      Andreas

      Διαγραφή
  23. Τελικά ρε συμπατριώτες Κύπριοι, πως τα καταφέρατε και γίνατε χειρότεροι από μας τους Ελλαδίτες - όχι εσεις οι πολιτικοί σας εννοώ - βέβαια εσείς δεν έχετε ακόμα Χρυσό αυγό και καμένο - ή μήπως έχετε;

    Ένας Ελλαδίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΡΕ ΑΚΟΜΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ?

    ΑΦΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΡΕ

    ΑΣ ΚΑΜΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ
    ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ.
    ΑΦΟΥ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ, ΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΓΡΟΣΙ.

    ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αντρέα.. Εν έχω καμία ανάγκη να αποδείξω σε εσένα ότι δεν είμαι άσχετος. Κάποιος που διαβάζει το blog μπορεί να συμπεράνει ποιος εν ο άσχετος. Επίσης δεν μιλούμε για ένα συγκεκριμένο παλιό ποστ …Μιλούμε για πολλά και για την θέση που ανέκαθεν είχα σε τούτα τα θέματα. Νομίζω ότι αρκετές από τις προβλέψεις που είχα κάμει επέσαν μέσα. Τζαι εν προσπαθώ να σου αποδείξω ότι είμαι έξυπνος. Εν είπα ποτέ κάτι τέθκοιο. Αλλά σίουρα το να υποστηρίζεις ότι εν έχω ιδέα, ή ότι εν έπεσα σε τίποτε μέσα είναι μάλλον βλακεία τζαι εν τω δέχουμαι.

    Τα παραδείγματα που μου βάλεις ότι «μου είπες» τα θεωρώ γελοία. Ότι εκατηγόρουν τον Δημητριάδη ότι εν δασκαλούι τζαι εν έπρεπε να μπει διοικητής. Ναι φυσικά τζαι δεν έπρεπε να μπει. Το να διδάσκεις οικονομικά στο Leicester (αν δεν κάμνω λάθος) εν σημαίνει ότι είσαι και κατάλληλος για central Banker. Και σταμάτα με το cv του… Σιγά το cv...Υπάρχουν δεκάδες καθηγητές με καλύτερο cv... Επίσης εν μου έκαμνε ο Χριστόφκιας αλλά εν ελάλουν γιατί; Καλά ρε μα χάνεις;;; Επαναλαμβάνω. Πιέννε πίσω τζαι θκιέβασε που πότε φωνάζω ότι πρέπει να πάρει μέτρα…

    Τέλος σου τονίζω ξανά. Αν μεν καταλάβεις τι γράφω σταμάτα να τα θκιεβάζεις. Ναι εγώ πάντα έλεγα ότι το τραπεζικό σύστημα θα έπρεπε να διασωθεί γιατί αν δεν γίνετουν τούτο θα κατέρρεε όλη η χώρα. Νομίζω τούτο πρέπει να το κατάλαβες ακόμα τζαι εσύ μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Τούτο όμως δεν σημαίνει ότι ήμουν υπέρ του τραπεζικού συστήματος και των χειρισμών τους επειδή έλεγα ότι πρέπει να διασωθεί. Άλλο το ένα άλλο το άλλο… Αν νομίζεις ότι ήμουν υπέρ των χειρισμών τους μπορείς να πάεις πίσω να δεις τα ποστ μου για τα capital adequacy των τραπεζών και πως έχωναν τα υπερήμερα δάνεια τους συνεργαζόμενοι με developers και εκτιμητές γης… Και ότι τούτη η συμπεριφορά θα έφερνε την καταστροφή τόσο στα δανειακά τους πορτφόλιο όσο και στην αγορά γης.

    Ίσως κάποιοι που μου καμναν την τιμή να με θκιεβάζουν πιο παλιά να θυμούνται τι υποστήριζα πάντα. Επαναλαμβάνω. Τούτη εν η τελευταία φορά που σου απαντώ για να σου αποδείξω ότι δεν είμαι ηλίθιος. Αν νομίζεις ότι είμαι τζαι λαλώ μαλακίες μπορείς κάλλιστα να θκιεβάζεις άλλους πιο έξυπνους.

    Τέλος μια απλή ερώτηση να σου καμω εγώ. Αν υπόγραφαν το κούρεμα στην αρχή της εβδομάδας όπως φώναζα τζαι παούριζα πόσο καλύτερα θα ήταν τα πράματα τωρά; Α;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρίτικ μπράβο στις απόψεις σου. Άσε τον κάθε άσχετο να λέει οτι θέλει, εξάλλου τέτοιοι αδιάλακτοι και στενόμυαλοι δημιουργούν και δημιούργησαν τα τόσα προβλήματα της Κύπρου.

      Περιμένουμε νέα σου ανάλυση σχετικά.

      Διαγραφή
  26. H ηλιθιοτητα με την σχετικοτητα εν 2 διαφορετικα πραματα .
    Εν εμιλησα για το 1ο.Μιλω για το 2ο.
    Για τον χριστοφκια π.χ ελαλες για μετρα αλλα δεν ελαλες τι ακριβως.Οταν επηε να πιασει , τα πρωτα , εκοψεν τον ο αβερωφ τζιο νικολας για να μεν φορολογησει τον πλουτο εν σ ακουσα τοτες να πεις κατι για τζινους ποθ εκοφκαν μετρα.ΑΚΟΜΑ ΟΜΩΣ τζιαι να πιανεν , τζι αφου επαθαμε τοσο μεγαλο χαττα που τες τραπεζες συ ακομα εμιλας για κρατικο ελλειμα δλδ να πιαει ο χριστοφιας μετρα...
    Τουτο οσον αφορα τον χριστοφκια.

    Για τα αλλα περι ορφανιδη...νομιζω το αποτελεσμα μιλα που μονο του...
    Για τα αλλα εν μ απαντησες αλλα ουτε υπαρχει λογος.
    Απλα εν αποδειξεις για το ποσο λαθος αποφασεις εσιεις.

    Επισης για το τραπεζικο προβλημα ελαλουσαν το τζι αλλοι ΟΙ ΕΛΕΩ ΜΕΓΕΘΟΥΣ αλλα διοτι εγνωριζαν καποια στοιχειωδη - τραγικα πραματα για τες τραπεζες μας.(Βλεπε stockwatch).

    Για το κουρεμαν?
    ΑΜΑΝ ΕΣΙΕΙΣ ΕΝΑ ΤΟΣΟΝ ΑΣΧΕΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΠΛΑΝ B EN ΕΙΣΙΕ , τι γιαννης τι γιαννακης.
    ΤΟ ΚΑΚΟΝ ΕΓΙΝΗΝ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ εψαξαμεν ουλλες τις πιθανες λυσεις.Δεν μας εκατσε το πραμα.
    ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ διοτι εκαμες οτι εμπορες.ΕΣΙΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ .

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ.
    Τεραστιο λαθος στη σκεψη σου.Ακομα τζιαν οι οροι εν πιο δυσκολοι μεινισκει σου η γλυκα διοτι λαλεις οτι εκαμα οτι εμπορουσα .Επαιξα τζι εχασα.

    Με τουντο προεδρο που μπλεξαμεν εγω φοουμε πολλα σιηροττερα οπως τ αεριο.
    ΜΗΔΕΝ ΣΤΟ ΠΗΛΙΚΟ ΩΣ ΤΩΡΑ.ΕΣΠΑΣΕΝ ΟΥΛΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ


    Andreas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τζιαι ειδαμεν ηντα πολιτισμενοι εν οι Βορριοι...
    ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΙΕΣ οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ.

    Χτιτζια ως τον ενα τους.
    Εμεις να παιρνουμεν καλα τζι αμα κινδυνευκουμεν πατουμε επι πτωματων για να σωσουμεν οτι μπορουμεν.
    Τουτο καμνουσιν οι βρωμο νεο-ναζι.
    Σκατοφατσες, βρωμορατσες γυφτοι

    Andreas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αντρέα διαφωνώ λαλείς πελλάρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ρε κριτικ, με τουτα ουλλα γελας ακομα;

    ειναι ωραιες και σωστες οι αναλυσεις σου και σε παρακολουθω ΑΛΛΑ δεν εκαταλαβες τι ειναι η τροικα;
    δεν λεμε να μην αλλαξουμε, ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ;
    ΕΤΣΙ;

    Και μεν μου πεις πως "επειδη εμειναμε τελευταια στιγμη".
    Ε και;
    ΕΤΣΙ;

    ΕΤΣΙ ΡΕ ΦΙΛΕ?

    ΕΝ ΚΡΕΜΜΑΣΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΛΛΟΙ ΤΟΥΣ.
    Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΔΙΑΛΥΘΗΚΕ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΙΣ?
    ΑΠΟ ΠΟΥ?

    ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΥΛΛΟΙ ΤΟΥΣ.

    ΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΡΕΜΜΑΣΑΜΕ ΤΟ 74 ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΓΛΥΡΩΝΟΥΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ω.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ
    ΓΙΑΤΙ, ΑΛΛΙΩΣ, ΘΑ ΠΟΥΝΕ "ΔΕΙΤΕ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ"
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ.
    ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΛΑΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΜΑΣ.

    ΔΕΝ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.

    ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΣΑ. ΒΑΛΤΕ ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ!
    ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΟ ΛΟΓΟ, ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ, Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!
    ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΓΝΩΜΗ: ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΟΥΜΕ ΣΤΟ "ΚΑΛΟ".
    ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΡΩΜΕ ΤΖΑΜΠΑ.

    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ, ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
    ΠΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΕΗΛ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΑΔΕΡΦΙΑ.

    ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ,
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΜΕ.

    ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

    ωρ. Αρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή