CYPRUS CRITIC

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013



Είναι 2:15 το πρωί… Βλέπω ζωντανή μετάδοση για την Κύπρο και το Eurogroup από το BBC και το Bloomberg. Τα κανάλια μας εβάλαν έργο και ξάπλωσαν; Για αυτό πάμε σκατά γενικά.  Είμαστε ερασιτέχνες στην δουλειά μας

9 σχόλια:

  1. Φιλε μου απο Ελλαδα σου γραφω....Το sigma καναλι σας τα ελυσε τα προβληματα του και παιζει διαφορες σειρες.....Μην περιμενετε ναρθει η "ανοιξη" με τα διαφορα παπαγαλακια....Εδω και μερικες μερες που παρακολουθω το sigma,ειναι σαν να βλεπω το mega το δικο μας.....H τρομοκρατια στο μεγαλειο της.....Τα ιδια σκατα (sorry)με εμας....Η διαπλοκη εχει πολλα πλοκαμια. Διαβαζα απο νωρις το απογευμα, οτι ισως χρεωκοπουσατε και ειχα μια χαρα, σκεπτομενη οτι ισως παρασυρει κι εμας αυτη η απεμπλοκη απο το καταραμενο ευρω...αλλα δυστυχως.....Βλεπω στο βαθος του τουνελ τη συμφωνια του ΑΝΑΝ-ΣΤΑΣΙΑΔΗ.....Και διαιρωτωμαι: Μα τοσοι προδοτες παντου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δε μας χέζεις ρε Νταλάρα (ανώνυμε). Όποιος δεν γουστάρει τους πατριωτισμούς σου είναι προδότης... Έτσι ξέρετε να διαφωνάτε με τον άλλο; Μια διχτατορία σας χρειάζετε να νοιώσετε εθνικήν ασφάλειαν.

    Κρίτικ ξαγρυπνώ τζιαι γω τζιαι γράφω μαλακίες πας το μπλόγκ να χαλαρώνει η αγωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε λιγο που θα χασεις τη δουλεια σου και δεν θαχεις να φας ελα να τα ξαναπουμε....Εκτος κι αν εισαι απο τα λαμογια που βγαλαν τα λεφτα τους πριν το κουρεμα....Τοτε παω πασο.....

      Διαγραφή
  3. Ποιο γιουρογκρουπ? Ο δικος σας, τωρα ακουω οτι ειναι σε γευμα εργασιας.....Απλα θα βαλει την υπογραφαρα του.....Δειτε ομω ς κιαυτο για τους β(ο)λευτες σας:http://www.enikos.gr/economy/130602,O_Kazakhs_grafei_gia_to_Oxi_ths_kypria.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O skopos einai na pane ta aeria apo Nabuko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 'Εξω από την Κυπριακή Βουλή βρίσκονται ξένα πρακτορεία τα οποία σκοπό έχουν να καλύψουν τις εξελίξεις στο θέμα της Κύπρου με την Τρόικα.
    Έχουμε πληροφορίες ότι η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης έχει δώσει οδηγίες να μην μεταδίδονται πλάνα ή πληροφορίες για τις οποιεσδήποτε διαμαρτυρίες εναντίον της Τρόικας στο νησί.
    Έχουν γίνει και προσπάθειες παραπληροφόρησης του κοινού, όπου τιτλοποιούν τις διαμαρτυρίες σε συντεχνίες ή άλλους οργανωμένους φορείς ώστε ο κόσμος να νομίζει ότι οι διαμαρτυρίες δεν τον αφορούν.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ο σκοπός τους πετυγχαίνει.

    Τρίτη 26/03/2013 στις 19:00 όσοι θέλουν την Τρόικα έξω από την Κύπρο, να ρθείτε να διαμαρτυρηθούμε μαζί! Τα ξένα πρακτορεία θα είναι εκεί σίγουρα να καλύψουν τη διαμαρτυρία. ΠΡΕΠΕΙ Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ!

    ΈΞΩ Η ΤΡΟΪΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!

    Διαδώστε, ελάτε, φέρτε φίλους σας!

    Ενωμένοι θα τα καταφέρουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τωρα δλδ ο ΑΝΑΝστασιΆδης να πιστεψω εννα βαλει μεσα τον Ορφανιδη που για σκοπους φτηνης αντιπολιτευσης υπερασπιζε τουν τον?
    Ιδωμεν.Παντως η θεση του ειναι ...για κρεμασμα.
    Ελουθησε ουλλο το λαικισμο πολλα γλιορα τζιαι πρεπει να καμει κινησεις για να φυει την αντροπη


    Andreas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΡΙΤΙΚ ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ! ΣΤΙΣ 7 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ!

    ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ!

    ΟΧΙ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ!

    ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ, ΜΟΝΟ ΠΡΑΞΕΙΣ.
    Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΕΦΙΚΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε εγώ διαφωνώ κάπως. Δεν θα διαδηλώσω για την άδικη λύση. Δεν θα διαδηλώσω γιατί μας σώζουν τις τράπεζες και επιβαρύνουν ομολογιούχους, μετόχους και καταθέτες έστω και αν επηρεάζονται οι υπάλληλοι.

    Η μόνη διαμαρτυρία που αξίζει να γίνει είναι ενάντια σε εκείνους που σε έβαλαν σε αυτή την θέση τζαι οϊ ενάντια σε εκείνους που σε δάνεισαν. Τζαμε έννα σύρνω τζαι ρότσες, τζαι αμαν γίνει έννα με αναγνωρίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή