CYPRUS CRITIC

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Το πιο αηδιαστικό μου ποστ



Η απόλυτη κατάντια αυτής της χώρας την έφερε στο σημείο η τύχη της να κρέμεται στα χέρια του Νικολάκη και του Μάριον. Οι διεκδικητές του θρόνου του ΔΗΚΑ (ΔΗμοσίο ΚΑμπαρέ) κρατούν στα χέρια τους το μέλλον του Κυπριακού λαού. Ναι σε αυτό το σημείο φτάσαμε και λυπούμαι πραγματικά αυτούς που θα παν να ψηφίσουν. Όσοι όμως θα παν οφείλουν να ξέρουν ότι αυτή τους η ψήφος είναι άκρως σημαντική για την επιβίωση όλων μας.

Η απόλυτη προσήλωση και εφαρμογή του μνημονίου είναι επιβεβλημένη και η μόνη λύση αν θέλουμε να συνεχίσει να υπάρχει αυτό το ηλίθιο κράτος στο οποίο ζούμε. Η συγκυβέρνηση ΔΗΚΑ-ΔΗΣΥ και η πλειοψηφία στην βουλή είναι απαραίτητη για την ψήφιση των μνημονικών νομοσχεδίων. Δυστυχώς από τους δύο (Μάριον-Νικολάκης) αυτός που αναμένεται να διατηρήσει το κόμμα του στην κυβέρνηση και να ψηφίσει όλα αυτά που πρέπει είναι ο Μάριον.

Ναι αυτός ο λιγνιασμένος συμφεροντολόγος καιροσκόπος ο οποίος ενδιαφέρεται μόνο για το καλό το δικό του και όχι του τόπου. Το καλό το δικό του την δεδομένη στιγμή λέει ότι πρέπει να μείνει εντός κυβέρνησης και αυτό θα πράξει ανεξαρτήτως αν δηλώνει διάφορα όπως όχι στις ιδιωτικοποιήσεις. Νομίζω όλοι ξέρουμε ότι την στιγμή που πρέπει θα κάνει στροφή 180 μοιρών και θα πράξει αυτό που τον συμφέρει, να είναι δηλαδή συγκυβέρνηση. Δαμέ άντεξε 4 χρόνια με τον Αχάπαρο.

Ο Νικόλας από την άλλη εν Τασσούι. Ανεξαρτήτως τι δηλώνει την δεδομένη στιγμή ο ίδιος αλλά και η Αναστασία θα έρτουν σε ρήξη με τον Αναστασιάδη sooner rather than later που λένε και οι Εγγλέζοι. Για ένα απλό λόγο. Εν θέλει η οικογένεια ούτε ζωγραφιστό να τον δει. Όπως επίσης δεν επιθυμούν λύση κάτι που (θεωρητικά τουλάχιστον) θέλει ο Αναστασιάδης. Άρα η ρήξη θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη εαν εκλεγεί ο Νικολάκης. 

Για αυτό τον απλό λόγο και το ξέρω ακούεται πολλά αηδιαστικό....Ναι εγώ αν ήμουν μέλος αυτού του Δημόσιου Καμπαρέ που λέγεται ΔΗΚΟ θα ψήφιζα Κάρογιαν στις εσωκομματικές εκλογές....

Μπλιαξ Μπλιαξ Μπλιαξ

13 σχόλια:

  1. Μόλις εφάαμεν ρε! Για όνομαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν ήμουν Δηκοϊκός θα ήμουν Ακελικός το 2008-2012. Εάν ήμουν Δηκοϊκός θα ήμουν Συναγερμικός το 2013 onwards.

    Εάν ήμουν Συναγερμικός, θα ήμουν Ακελικός το 2008-2012. Εάν ήμουν Ακελικός, θα ήμουν Συναγερμικός το 2013 onwards.

    Η απόλυτη προσήλωση στο Μνημόνιο, σημαίνει εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων επί του φυσικού αερίου και συγκατάθεση σε διευθέτηση του Κυπριακού η οποία οδηγεί στην πλήρη υποταγή της κοινωνίας μας σε μουσουλμανικές-ασιατικές (ήτοι καθυστερημένες, βάρβαρες και μεσαιωνικές) νόρμες.

    Θα ήταν καλό να υπάρξει ¨περίπου" συμμόρφωση με την τρόικα. Απόλυτη συμμόρφωση δεν είναι ηθική επιλογή. Τον δανειστή σου δεν τον κόφτει η κοινωνική ευταξία, ούτε η παιδεία, ούτε η επαρκής ιατρική περίθαλψη. Απλώς θέλει τα λεφτά του.

    Που εκείνος αποφάσισε πόσα χρειάζεσαι. Και που εκείνος αποφάσισε ότι έστω και αν αποπληρώσεις, δεν θα αποδεσμευτείς εάν δεν σε αποδομήσει σαν κοινωνία, κράτος και λαό. Και επειδή περάσαμε (προ καιρού) στην εποχή της "χρήσης και σκοπού", η Κύπρος περιορίζεται για ήλιο και θάλασσα και τίποτα άλλο. Καμία φιλοδοξία εγχώρια δεν θα ικανοποιηθεί από το μνημόνιο. Τζαμάικα της Ευρώπης, όπου όλοι θα σφουγγαρίζουμε και θα πουλάμε χαντρούλες στους Τουρίστες.

    Αυτός είναι ο προορισμός της Κύπρου και του Λαού της Κρίτικ.

    Εγώ επιλέγω "επιλεκτική" εφαρμογή του Μνημονίου. Ναι στις ιδιωτικοποιήσεις αλλά όχι στις εκπτώσεις στην παιδεία, στην περίθαλψη στην άμυνα. Ναι στην ορθολογιστική διαχείριση των πόρων, αλλά το αέριο είναι δικό μας για τα παιδιά μας και τα παιδιά των παιδιών μας.

    Γι αυτό εάν ήμουν Δηκοϊκός θα ψήφιζα Νικόλα. Τουλάχιστον αυτός πατά γραφείο. Ενώ ο Μάριος πατά επι πτωμάτων. Φακκούν μου οι ανεπάγγελτοι. Κι εσένα θα έπρεπε.

    Είδες το ξύλο Pops Mensa με Begic? Γουάο! Μπούφλα γερή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η οποία οδηγεί στην πλήρη υποταγή της κοινωνίας μας σε μουσουλμανικές-ασιατικές (ήτοι καθυστερημένες, βάρβαρες και μεσαιωνικές) νόρμες.

    ενώ η νόρμα η δική μας είναι … τί να σου πω … ότι πιο ανοιχτόμυαλο και προοδευτικό κυκλοφορεί στον πλανήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χμμμμμ....

      Η τελευταία φορά που:

      (α) λιθοβόλισα την εξάδελφη μου,

      (β) μετά που την βίασα,

      (γ) αφού της έκανε κλειτοριδοκτομή η θεία μου,

      (δ) και μετά που αποκεφάλισα τον ξάδελφο μου τον gay,

      (ε) κ αι καθώς ανατίναζα ομόθρησκους μου που απλώς πιστεύουν ότι το lineage το δικό τους είναι πιο σωστό από το δικό μου
      (στ) και during all the aforementioned δόξαζα το όνομα του Αλλάχ,

      ήταν το 418 πχ ή μχ αν θυμάμαι καλά...

      Διαγραφή
  4. Φρέντ ακκανούρη εμένα φακκουν μου τζαι οι 2…

    Απλά νομίζω ότι ο Νικόλας λόγω παπά του θα αποχωρίσει από την συγκυβέρνηση αν κερδίσει.. Και τότε καλή τύχη με την ψήφιση οποιουδήποτε μνημονικού νόμου… Και θα αποχωρίσει γιατί η οικογένεια ούτε λίο ούτε πολλά κατηγορούν τον Αναστασιάδη ακομα τζαι για τον θάνατο του Τάσσου. Το κόλλημα της Στράκκας εναντίον του Αναστασιάδη είναι σε σημείο παράνοιας.

    Με τον Νικόλα πρόεδρο νομίζω ότι ούτε επιλεκτική εφαρμογή του μνημονίου εν θα καταφέρουμε να έχουμε..Τζαι τούτο για μένα την δεδομένη στιγμή φαίνεται μου πιο επικίνδυνο που τον αηδιαστικό Μάριο..

    Είδα το ρε…Ο πρινεζης τι ενεκατώθηκε όπως τον χάχα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από τη δική σου σκοπιά, καταλαβαίνω το δίλημμα. Οh well...

    O Χάχας! Ο παράγοντας. Ναι ρε γαμώτο. Πάλε καλά που εν έφαεν καμμιάν αδέσποτη ρε φίλε...

    Να φας που τζείνες τις αδέσποτες να μείνεις στον τόπο. Εθύμισεν μου τον Αρτέστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε Κρίτικ,

    Τουλάχιστον θα τρώμε με ήρεμα τα στομάshα μας πλέον...

    Τείνω χείρα φιλίας με...

    http://www.youtube.com/watch?v=d5DSg9F521A.

    Άντεξε ως το τέλος του κλιπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι ρε είδα το πρωι πρωι...

    Παίζει φυσικά σε μια που τες χειρότερες ομάδες του ΝΒΑ (της τελευταίας δεκαετίας) αλλά τούτο εν παίζει κανένα ρόλο για μένα....Τουλάχιστον έννα πιάσει τες ευκαιρίες του ο μιτσής τζαι ως τωρά μια χαρά πάει...

    Ο Σπανούλης που επήε δηλαδή πίσω που τον McGrady στους Rockets τι εκατάλαβε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λαχανάκι Βρυξελλών3 Δεκεμβρίου 2013 στις 9:09 μ.μ.

    Θυμήστε μου, εν λόγω του Νικολάκη που είπε το ΔΗΚΑ το ηρωικό όχι στο πρώτο μνημόνιο; Σοβαρά εν θυμούμαι πως επαίχτηκεν η φάση. Ο Νικολάκης εμένα φατσάρει μου λλίο πιο μαζεμένος πας στην οικονομία που τον Γάρογιαν. Αλλά στο κυπριακό, συμφωνώ απόλυτα. Ένι γουέι, η κκελέ μας εκόπηκε αλλά εδώ αρμόζει η σοφότερη Κυπριακή παροιμία: που τα σκάτά στους κότσιρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. I love what you guys are up too. This type of clever work and coverage!

    Keep up the very good works guys I've added you guys to blogroll.


    my homepage; Christian Louboutin Heels

    ΑπάντησηΔιαγραφή