CYPRUS CRITIC

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Οι "έξυπνες" διαφημίσεις του ΚΟΤ




Ένι ξέρω ποια εν η γνώμη σας για τες διαφημίσεις του ΚΟΤ οι οποίες πυροβολήθηκαν από τους πουριτανούς υπερπροστατευτικούς Κύπριους γονείς αλλά εγώ ένα έχω να πω. Αρέσαν μου.




Συνήθως οι διαφημίσεις μας εν σαχλές και χωρίς φαντασία. Τούτες έχουν χάζι. Ναι ρε έχουν χάζι τζαι μπράβο του τζείνου που τες εσκέφτηκε. Ειδικά αν τοποθετηθούν στα σωστά σημεία και αν παίζουν στην τηλεόραση τις σωστές ώρες. Τζαι ξέρω τι έννα πουν πολλοί. Προωθούμε τον τουρισμό του μεθυσιού και διώχνουμε τον ποιοτικό τουρισμό. Μαλακίες. Οι μισοί σου τουρίστες εν έτσι τζαι αλλιώς μεθύστακες άγγλοι. Εν θα βλάψει σε τίποτε μια διαφήμιση.

Τζαι σταματάτε τούντους κυπριακούς πουριτανισμούς του τύπου θίγονται τα παιδιά και ο θεσμός της οικογένειας. Μαλακίες. Τίποτε εν θίγεται. Ο κάθε γονιός είναι πρώτα από όλα άνθρωπος ο ίδιος. Και παρότι τα παιδιά του είναι το νούμερο ένα πράγμα στην ζωή του χρειάζεται (η θα έπρεπε να χρειάζεται) και χρόνο μόνος ή με τον/την σύντροφο. Χωρίς μωρά. Ωωωω ναι είναι δυνατό. Χωρίς μωρά.

Να πιουν, να φαν, να μεθύσουν, να κάμουν σεξ, να γεμίσουν τις μπαταρίες τζαι μετά να επιστρέψουν στην κουραστική τους καθημερινότητα και στα παιδιά τους τα οποία υπεραγαπούν αλλά φκάλλουν τους το κώλο τους. Τζαι η Κύπρος μπορεί να προσφέρει αυτές τις διακοπές. Τέλος.

Εγώ θεωρώ ότι εν έξυπνες γιατί με το να δείχνεις ένα μωρό χρησμένο χτιτζιό τραβάς το βλέμμα.

Άλλοι μπορεί να διαφωνήσουν. Απόψεις.

Τέλος να πω τζαι κάτι για την εφημερίδα Αλήθεια τζαι την πίεση να φκάλουν είδηση που τζαμέ που εν υπάρχει. Στην εξής φωτογραφία συμπεραίνουν ότι η άσπρη σκόνη είναι…. Κοκα!!!!


Μάλιστα. Ηλίθιοι δημοσιογράφοι θα σας δώσω ένα παράδειγμα. Μπαίνει ένας μέσος άνθρωπος σε ένα μπαρ και βλέπει απλωμένα 5 σφηνάκια, κομμένα λεμόνια και άσπρη σκόνη στο πλάι. Τι είναι η πρώτη του σκέψη; Ουου τέλια… Τεκίλα με λεμόνι και κόκα και αμέσως βγάζει από την τσέπη το 5άευρω για να την σνιφάρει πάνω στο μπαρ μάλιστα!!! Και αφού σνιφάρει την κόκα θα κατεβάσει την τεκίλα και θα δαγκώσει το λεμόνι.

Το επίπεδο δημοσιογραφίας έχει πλέον ξεπεράσει τα επιτρεπτά όρια ηλιθιότητας.     

10 σχόλια:

  1. afou arxises tis diafimiseis, afierwmeni: http://www.youtube.com/watch?v=dE1OBwVJb8w

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσοι έχουν μωρά ξέρουν την πικρή αλήθεια! Διακοπές με μωρά είναι σχήμα οξύμωρο, δεν γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α ρε Κριτικ, αλόπως αρέσκουν σου τζαι οι μωρομισικές διαφημίσεις του Τζάμπο ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι διαφημίσεις εν' ένα πράμα. Άμα όμως το προϊόν εν' σκάρτο... ννά τζι' αν εν' καλές, νννάαα τζι' αν δεν ένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Ανώνυμος: Σου δίνω και κώλο τώρα θέλεις δάνειο;; Και κάπως έτσι παττά η τράπεζα. Θέκιου που μου τες θύμισες..
    @Nufc: Ε στην αρχή είχαν ενδιαφέρον (ειδικά τζείνη με τον Γκουστό) αλλά τωρά εχαλάσαν.
    @Ηλίθιο αγρινό: Ου καλά για το προϊόν ας μεν πούμε πάλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. παλε πως προωθει την κυπρου τουτη διαφημιση? Παντου μπορεις να παεις διακοπες χωρις μωρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εν τζαι ισχυρίστηκα ότι εν η καλύτερη διαφήμιση του κόσμου. Εγώ όμως εν την θεωρώ προσβλητική ούτε νομίζω ότι άξιζε τόσους πυροβολισμούς.

    Επίσης διακοπές χωρίς μωρά όντως μπορείς να πάεις παντού. Το θέμα τζαι το ερώτημα ένει που αξίζει να πάεις χωρίς μωρά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πεφτω απο τα συννεφα, εν αυθεντικες διαφημισεις αυτες οι πρωτες δυο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προσωπικά αδιάφορο με αφήνουν οι εν λόγω διαφημίσεις. Χέστηκα, πως να το πω. Αλλά συμφωνώ με τον Κριτίκ. Σκοπός της διαφήμισης είναι να κεντρίσει το ενδιαφέρον και αυτό το έχουν πετύχει είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι.

    Αλλά τι να πω για τους γάρους του ΚΟΤ που δήλωσαν ότι δεν γνώριζαν και δεν ενέκριναν την εκστράτεια. Η δουλειά σας ποια ένει ρε Γάροι. Τι κάμνετε τζιμέσα ρε Άχρηστοι;

    Νομίζω να φέρουμε τον παρέα στο βίντεο να προωθήσει την διαφημιστική εκστρατεία του ΚΟΤ. Εκτός και αν κάποιοι θικτούν πάλε μαζί του.

    http://www.youtube.com/watch?v=j1cFt2tWsI4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βρήκα και το άρθρο που λες στην αλήθεια. Καλά, πρέπει να σνιφάρουν πολύ πράμα στην Αλήθεια για να δουν το αλάτι κοκαΐνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή