CYPRUS CRITIC

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Many Thanks to Tommy B & Panayiota Panayiota

Ωχ παιθκιά ησύχασα α!!! Τελικά θα σωθεί το περιβάλλον και επίσημα. Δεν χρειάζεται να έχετε καμία ανησυχία περί τούτου. Σταματάτε την ανακύκλωση, αγοράστε ούλλοι αυτοκίνητα 40 απάρων, φάτε όσον κρέας θέλετε άμαν λάχει τζαι προστατευόμενα είδη τύπου αγρινά και χελώνες Καρέτα Καρέτα, τρώτε δώστου βοδινό τζαι ας κλάνουν ασύστολα οι κατσέλλες τζαι να ξαπολούν μεθάνιο και γενικά μεν φοάστε τίποτε. Ο πλανήτης εσώθηκε. Η τρύπα του όζοντος μάσιεται να κλείσει, τα προστατευόμενα είδη αναπαράγονται με ταχύτατους ρυθμούς, τα δάση που κόβονταν για ξυλεία στην Αφρική και την Ρωσία μεγαλώνουν που μόνα τους (να φανταστείτε έσιει έλατα που εγίναν όπως τες Σεκόγιες), εσταματήσαν να λιώνουν οι πάγοι στην Ανταρκτική, οι θάλασσες εσταματήσαν να βράζουν τζαι ξέρω γω κουβέντες.

Ναι καλά καταλάβατε έγινε θαύμα. Τζαι εσείς που ενομίζετε ότι ειναι όλα μη αναστρέψιμα. Εσείς που εκάθεστουν τζαι ακούετε του Al Gore που μας ελάλεν τζίντες πελλάρες στα ντοκιμαντέρ, εσείς που εθωρούσετε Discovery τζαι National Geographic τζαι αγχώνεστουν. Η λύση ήταν τόσο κοντά και εμείς απλά δεν το βλέπαμε. Άλλοι όμως που βλέπουν πιο μπροστά και πιο μακριά (σαν τον αετό ένα πράμα) είχαν έτοιμη την φόρμουλα. Ποιοι είναι αυτοί. Μα φυσικά ο Πανιερότατος ευσεβέστατος αρχιεπίσκοπος Κύπρου Tommy B και η Παναγιώτα Παναγιώτα των οικολόγων. Βεβαίως καλό τι ενομίσετε.

Πήγε που λέτε η Παναγιώτα Παναγιώτα χτες στην Αρχιεπισκοπή και είχε συνάντηση με τον Tommy B (by the way πρέπει να του κάμουν τζαι τούτου ένα τραγούδι ο Johnny B εν καλλίτερος δηλαδή) και μίλησαν για το περιβάλλον. Πριν σας αναλύσω όμως το περιεχόμενο της συζήτησης να διευκρινίσω για αυτούς που έχουν μια ανησυχία ότι πρόσφατα η Παναγιώτα Παναγιώτα αγόρασε pressure cooker που βασικά ψήνει τα φασούλια (και γενικά όλα τα όσπρια και τα μαγειρευτά) μόνη της, έτσι δεν χρειάζεται να στέκει που πας το φαί ούλλη μέρα. Έτσι έλυσαν τζαι τούντο πρόβλημα οι οικολόγοι. Εγίναν δαίμονες μαύροι πας την διαχείριση κρίσης και στο λεγόμενο problem solving. Anyway, που λέει και ο πανιερώτατος, εβρεθήκαν εχτές τζαι εμιλήσαν για το περιβάλλον. Στις ανησυχίες των οικολόγων ευτυχώς προστίθενται οι προσευχές του ευσεβέστατου-Μακαριότατου ο οποίος είπε ότι ήδη η εκκλησία έχει ξεκινήσει αυτό το έργο και εμπεριέχεται στα κηρύγματα και στις ευχές της. Άτε πάλε another problem solved.

Είπε λοιπόν στις προσευχές του ο Μακαριότατος γιατί έτυχε να είμαι τζαμέ τζαι ξέρω. Προσπαθήστε όμως να πιάσετε όλο το vibe και φανταστείτε τον χαρακτηριστικό τόνο που γίνονται τα ευχέλαια και οι λειτουργίες για να το νιώσετε.

Οοοοοοοοοο......Ιιιισσσαλααα να κλείσει η τρύπα του Οοοοοζοοντοοος αλλά τζαι γενικάαα ούλλες οι τρύυυυπεεες.......Οοοοοοοοο Μπεεεεε

Οοοοοοοοοο......Ιιιισσσαλααα να μεγαλώσουν ξανα τζαι ουυυλλλαααα τα δεντρά τζαι να μεν λιωσουν οι πάαααγοιοιοι...Οοοοοοοοοοο Μπεεεεεε

Οοοοοοοοοο......Ιιιισσσαλααα να μεν ξαναφκει τζαι ο Χριστόφκιας τζαι να φκαίνει μόνο το ΔΗΚΟ να μεν χρειάζεται να γλειφει δωστου κόοοολους ο Μάαααριοοοος.....Οοοοοοο Μπεεεεεεεεεεε
κ.τ.λ κ.τ.λ

Όπως θα καταλάβατε είμαι γενικά πολύ ενθουσιασμένος που τελικά η εκκλησία και συγκεκριμένα ο Άγιος Β επικεντρώνουν τελευταίως την προσοχή και την προσευχή τους στο περιβάλλον. Να σας θυμίσω επίσης ότι πρόσφατα ο Tommy Β πήγε στον αγιασμό του κέντρου επεξεργασίας λυμάτων (σκατών δηλαδή) τον οποίον μάλιστα και έκανε ο ίδιος. Άρα σε δύο χρόνια από τώρα όλη η Λευκωσία θα σιέζει στο όνομα του κυρίου με τις ευχές του Tommy Β. Ακόμα μια προσφορά της αρχιεπισκοπής.

Αυτά λοιπόν, σκατά στα μούτρα του Al Gore και της Greenpeace long live archbishop Tommy Β and Panayiota Panayiota. Αυτό χρειάζεται για να σωθεί το περιβάλλον τζαι οϊ μαλακίες. Μπράβο. Επιτέλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου