CYPRUS CRITIC

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Στους τυφλούς βασιλεύει.....

Είδατε την συνάντηση των αρχηγών ψες Δευτέρα στο Μέγα; Οοοο αν δεν το είδατε χάσατε. Αναστασιάδης, Ομήρου, Κάρογιαν και Κυπριανού. Η θεϊκή τετράδα. Το τρίο Στούτζες και ο Δον καυλών.

Πραγματικά τι επίπεδο. Τι σπιρτάδα.
Στημένες ερωτήσεις. Απαντήσεις παπαγαλία γραμμένες για να χωράνε στο 1:30 λεπτό χρόνου που είχαν στην διάθεση τους και κανένα μα κανένα ενδιαφέρον. Οι ίδιες χιλιοειπωμένες βλακείες.

Το μόνο που έδινε κάποιο ενδιαφέρον στην συζήτηση ήταν η αντίδραση και οι μορφασμοί του Νίκου Αναστασιάδη στα λεγόμενα των συνομιλητών του. Μορφασμοί του τύπου θεέ μου που επήε ο Τάσσος τζαι ο Λυσσαρίδης; Γιατί εν εφέραν τον Κατσουρίδη αντί τούντου μόγγολου. Too easy. Τι ήθελα τζαι ήρτα δαμέ με τα μωρά. Φέρτε μου κανένα άλλο πέρκι εσιει λίον action. Τούτους τρώω τους για πρόγευμα μαζί με την καπιρού μου.

Η πολιτική τετράδα των αρχηγών μας αποτελείται από τρεις Λλίους (αλλά πολλά μα πάρα πολλά λίους) και ένα υποκριτή που κάνει πλέον τα πάντα για να φκεί πρόεδρος. Πουλά τζαι την μάνα του άμαν λάχει. Ολάν βάλει τζαι τον Χρίστο Κληρίδη υποψήφιο άμαν λάχει.

Ε μετά από μίση ώρα θέασης γυρίζεις το στο Ράδιο Αρβύλα. Πόση ώρα να θωρείς μαλακίες.

3 σχόλια:

  1. Άμαν άντεξες τζαι μισήν ώρα είσαι καλός ρε εσύ! Εγώ ίσια που άντεξα να δώ τες φάτσες τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είπα να πιεστώ να το δω άμπα τζαι έχουν κάτι αξιόλογο να πουν. Άμπα τζαι πειστώ να πάω να ψηφίσω. Τίποτε όμως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ψήφισε ΖΥΓΟ φίλε. Αν και κομματόσκυλο το σκέφτομαι και γω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή