CYPRUS CRITIC

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Ααααααααα. Εγκεφαλικό στο ΔΗΚΑ

Οι πως στηρίζω τις θέσεις του ΔΗΣΥ. Άλλωστε τα είπαμε και πριν τις εκλογές για την άποψη που έχω διαμορφώσει για το κόμμα της Πινδάρου τελευταίως. Μπουρδέλο όλοι χωράμε ελάτε βάλτε για βουλευτές και μετά βλέπουμε ποίας ιδεολογίας είστε. Και άλλα πολλά μην τα λέμε πάλι.

Τώρα όσο αφορά το παρασκήνιο για τον πρόεδρο της βουλής τα είπαμε και πριν δύο αναρτήσεις. Με μια μόνο λέξη. Αηδιαστικό. Όλοι όμως. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Μια αηδία από γλειψίματα σαλιαρίσματα ίντριγκες πισώπλατες μαχαιριές και άλλα πολλά. Δεν βάζω καν τις ειδήσεις πλέον να δω την νύχτα στην τηλεόραση. Δεν αντέχω ρε. Στα καρύδια μου όποιον και αν βγάλετε μούλοι ε μούλοι.

Δεν μπορώ όμως να αποφύγω και τις εφημερίδες. Άρα έχω μια κάποια ενημέρωση για το τι συμβαίνει. Και έχω ξεκαρδιστεί στο γέλιο με το ΔΗΚΑ (Δημόσιο Καμπαρέ). Του την έφερε μπαμπέσικα του Μάριου ο Νίκος. Ναι καλέ μου ναι χρυσέ μου εγώ μαζί σου και το 2013 πάλε εννα σε κανονίσω εγώ να είσαι συγκυβέρνηση να έσιεις να τρώεις να σπάζεις. Έλα όμως που τον ήθελε να σπάσει την συνεργασία με το Ακέλ. Ο Μάριος φυσικά δεν μπορεί να κάνει έτσι πράγμα. Να θυσιάσει 2 χρόνια μπουκώματος; Οοο με τίποτα...

Έτσι ο Νίκος είπε να στηρίξει τον Ομήρου. Γιατί; Τι κοινό έχουν; Τίποτε. Κανένα αλλά τι σχέση έχει αυτό. Είναι ανάγκη να συμφωνείς με κάποιον για να συνεργαστείς μαζί του στην Κύπρο; Φυσικά και όχι. Φαί να έσιει να τρώμεν.
Με αυτές τις αλλαξοκολιές λοιπόν εχτίτζιασε το ΔΗΚΟ. Γύρισε ο τροχός τζαι κάμνουν άλλοι πιο μεγάλες πουτανιές από τους ίδιους. Και όσο και αν εγώ θέλω να πατώσει το ΔΗΣΥ για να πάρει ένα καλό μάθημα δεν μπορώ να αντισταθώ. Γελώ εις βάρος του ΔΗΚΟ και της βιλλιάς που ενδεχομένως ετοιμάζονται να φαν. Χαχαχαχα. Εν το αντέξαν φυσικά τζαι επήραν μπουρλότο. Ακούτε να γελάσετε.

Λέει η ανακοίνωση του ΔΗΚΟ.
«Πώς είναι άραγε δυνατό, στο πλευρό των πρωτοστατών του ΝΑΙ να εμφανίζονται υπερασπιστές του ΟΧΙ της 24ης Απριλίου του 2004;» Πίιιιι
«Τώρα, πρώτοι οι ψηφοφόροι της ΕΔΕΚ, που βλέπουν το κόμμα τους και επισήμως να μετατρέπεται σε δορυφόρο της ηγεσίας του ΔΗ.ΣΥ.» Έλα ναι πάμε. Αρκέψαμε και για τους δορυφόρους Σπούτνικ.
«Αλλά και όλοι όσοι μέχρι σήμερα αμφέβαλλαν για τα τεκταινόμενα πίσω από τις επιθέσεις εναντίον του ΔΗ.ΚΟ. και τις σιωπές απέναντι στο ΔΗ.ΣΥ., καλούνται να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα».

Να σας πω εγώ το δικό μου συμπέρασμα. Είσαστε ηλίθιοι. Όλοι.

6 σχόλια:

  1. Ανακοίνωση του ΔΗΚΟ.

    «Πώς είναι άραγε δυνατό, στο πλευρό των πρωτοστατών του ΝΑΙ να εμφανίζονται υπερασπιστές του ΟΧΙ της 24ης Απριλίου του 2004;»
    «Τώρα, πρώτοι οι ψηφοφόροι της ΕΔΕΚ, που βλέπουν το κόμμα τους και επισήμως να μετατρέπεται σε δορυφόρο της ηγεσίας του ΔΗ.ΣΥ.»

    Αποσπασμα απο την συνεντευξη του κ. Καρογιαν προεδρου του ΔΗΚΟ στην Καθημερινη τον Μαρτη του 2011

    Ερωτηση"Μα αυτές οι μικρότητες όπως λέτε δεν συντηρούνται και από δικές σας ενέργειες; Όταν ως ΔΗ.ΚΟ είχατε στηρίξει τον Χριστόφια για πρόεδρο της Βουλής, όλος ο κόσμος γνώριζε ότι το ΑΚΕΛ θα στήριζε στις προεδρικές Τάσσο Παπαδόπουλο. Αργότερα και πάλι όλοι έλεγαν ότι ο Μάριος Καρογιάν θα επέλεγε την άμεση και σίγουρη προεδρία της Βουλής, πράγμα και που πάλι επαληθεύτηκε.


    Απαντηση Μαριου καρογιαν "Εμένα η αρχική μου τοποθέτηση στη γραμματεία του κόμματος ήταν για στήριξη Κασουλίδη."

    http://www.kathimerini.com.cy/index.php?artid=41183&modid=1&pageaction=kat

    Συμπερασμα

    Ο Κασουλιδης με του ΝΑΙ ηταν με στην ηγετηκην ομαδα του ΔΗΣΥ ηταν το 2008.

    Γινετε να βρεθει ενας να δημοσιγραφος παρακαλω να αρωτησει το καρογιαν για τουτες τες αντιφασεις να ευθυμησουμεν ακομα λιγον?

    Εμενα το δικο μου το συμπερασαμν εν οτι αδικητε ο ουτοπος διοτι η προεδρια τουτης της βουλης νομιζω του αξιζει.

    Αλλα εμεις φταιμεν που εν εκροστηκαμεν του Αγρινου.

    Xwrikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πράγματι. Τούτους ούλλους αξίζει τους ένας Ούτοπος για πρόεδρος της βουλής. Αντιπροσωπεύει τους.

    Εν το μεταξύ φοβερό το πρόγραμμά του. Το διάβασα όλο με προσοχή και πραγματικά δεν είδα κάτι παρόμοιο ποτέ ξανά στην ζωή μου. Απίστευτος. Εν έσιει έτσι πράμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ^ δεν το ανεβάζεις έστω και μετεκλογικά, να το δούμε κι εμείς που το χάσαμε (το πρόγραμμα Ούτοπου)?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Xwrikos

    Αίιιι ιααααιιι ιααααιιι ιιιαααιιιι Πουέρτο Ρίκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ Ανώνυμο: να κοιτάξω να το βρω σπίτι ελπίζω να μην ανακυκλώθηκε. Αν το βρω να το σκανάρω να το ανεβάσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή