CYPRUS CRITIC

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Πόλεμος.....Γιούπι

Ένα μικρό πόστ θα ήθελα να κάμω γιατί δεν άντεχα με την βλακεία που άκουσα. Όχι τίποτα άλλο αλλά να μπω και στο κλίμα γιατί πάω και έφεδρος αυτές τις μέρες.

Έρχεται ο μικρός ξάδελφος προχτές, ο οποίος πήγε στρατιώτης (τι πήγε;) το καλοκαίρι. Σας παρουσιάζω την συζήτηση μας.

«ρε Critic έννα κέμετε τζαιρό να με δείτε μάλλον»
Του απαντώ «γιατί ρε Critico cousin τι έγινε;;;;;;» με κάποια ανησυχία θα πρέπει να παραδεχτώ γιατί ήταν απόλυτα σοβαρός.
«Ε έτο αφού μάλλον έννα έσιει επιφυλακή. Αφού πάμε για πόλεμο κατά 90%».
«Τζαι ποιος έφκαλε τούντο ποσοστό ρε cousin»; Του λέω εμφανώς ανήσυχος. Εν ξέρεις ποττέ. Μπορεί ο μιτσής να ακουσε κανένα νέο που μου ξέφυγε εμένα.
«Ε έτο είπαν μας το στον στρατό. Εκάμαν μας μιαν ανάλυση τζαι είπαν μας ότι έχει πιθανότητες 90% να κάμει πόλεμο η Τουρκία μαζί μας τζαι με το Ισραήλ. Μόνο 10% πιθανότητες έχει για απλό επεισόδιο»
«Ακου να σου πω ρε ανίψι. Μεν τους ακούεις γιε μου τζαι άλλο που μια μαλακία εν λαλούν. Είσαι νέος ακόμα τζαι έννα το καταλάβεις σιγά σιγά».

Συμπέρασμα. Βρήκαν και πάλι λόγο ύπαρξης οι βοσκοί του Κυπριακού στρατού. Βρήκαν πάτημα για να μας πείσουν ότι σωστά κάνει η κυβέρνηση και δεν τους τα έκλεισε εδώ και χρόνια. Τώρα ειδικά, με την ένταση που υπάρχει με την Τουρκία να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε.
Άκου ιμις 90% πιθανότητες. Ρε βοσκέ δαμέ να περπατήσεις 100 μέτρα χωρίς να ππέσεις χαμέ εν τα καταφέρνεις οι να μου φκάλεις τζαι τα odds.
Βλάκες.

7 σχόλια:

  1. Νομίζω πρέπει με βάσην τούτα τα δεδομένα η ΕΦ να αγοράσει τζι άλλους πυραύλους, τζιαι πολλά πυρομαχικά, να τα βάλουμεν μες τον ωραίον μας ήλιον να ψηθούν σαν τες παττίχες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεν περιπαίζεις τζιαι ξεκίνα να γεμώνεις το σπίτι πόλυπιφ πριν λείψουν που τα ράφκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Παττίχα: Νομίζω διακρίνω μια ειρωνεία προς την ηγεσία της Ε.Φ.;;;;

    @ Αχάπαρη: Γεννήθηκα έτοιμος. Την άλλη εβδομάδα που θα πάω και έφεδρος θα ζητήσω ακόμα 200 σφαίρες να πάρω σπίτι. Για παν ενδεχόμενο.

    Ειλικρινά τι βλακεία τζαι τούτη. Ο κάθε άχρηστος να εσιει σφαίρες τζαι αυτόματο όπλο σπίτι. Τζαι οι Αμερικάνοι φωνάζουν μετά για την οπλοφορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. En katastash na diavazeis sthn efhmerida epikefalida "se etoimothta h E8nikh Froura" kai na fyrnesai pou ta gelia? Happened to me twice already.

    CP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα σε παρακαλώ CP μην κοροϊδεύεις. Φυσικά και είναι σε ετοιμότητα. Εν είδες ίντα έκρηξη είμαστε ικανοί να προκαλέσουμε. Οι δυνατότητες της Ε.Φ. είναι ανεξάντλητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. για δες καθαρματα που γεμισε ο τοπος.ενα πραξικοπημα με θανατο να ξεβρωμισουμε απο τον βοθρο6 Οκτωβρίου 2011 στις 1:30 π.μ.

    στην κυπρο του 2011 μπλογκερς που θελουν να ασκουν κριτικη και αν φανταζουν δημοκρατες χυδαιολογουν εις βαρος της μοναδικης αιτιας που τους κρατα στην ζωη.εις βαρος αυτων που εχυσαν το αιμα τους για αν γεμισει η κυπρος σημερα καθε λογης σκατοραστες.καθε λογης ανωμαλους που ζητουν δικαιωματα.καθε λογης κομπλεξικους.καθε λογης πολιτικους με διαφορες ευαισθησιες.ενα σωρο κομμουνιστες που υποδυονται τους αντιραστιστες αλλα στρατο δεν κανουν.ενα σωρο αλλους που εκαμαν στρατο αλλα στον πολεμο ενα θα πασιν για να εχουν να λεν στα εγγγονια τους οτι πολεμησαν.εγω θελω να γινει πολεμος.θα κατηγορειτε ολοι παλε τον στρατο αντι τους εαυτους σας.ισως να γινετε ανθρωποι οταν ο τουρκος γαμα την καφκα σηςη την μανα σας.θα μιλατε για την εθνικη φρουρα που αφησε την τουρκια να εισβαλει.εσεις ομως ειστε η εφ.εσεις δεν εισασταν στην πρωτη γραμμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Thelo na diafoniso os pros tin dialisi tis E.F.,20xronon ime ke oxi stratiotikos alla pistevo oti kratos xoris strato den mpori na efarmosi exoteriki politiki(den tha mporis pantote na emplekis ta siferonta ton megalon dinameon). Kanis den prokite na se lipithi, simparastathi an den exi megala siferonta. Logo mikrou megethous tis kiprou ke stin ekseliksi tis texnologias den ine toso dapaniro ke diskolo i dimiourgia enos "state of the art" epaggelmatikou stratou. An vgoun vevea apo to pexnidi i mizes ta siferonta ktl.

    ΑπάντησηΔιαγραφή