CYPRUS CRITIC

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Αίσχος Μαύρου

Έππεσε στα σιέρκα μου το εξής διαφημιστικό έντυπο του Δήμου Λευκωσίας. Είπα να το δω μια μαθκιά τζαι όσο επροχωρουν τόσο παραπάνω ανάφκαν τα λαμπούθκια μου. Καλά ρε Μαύρου είσαι σοβαρή; Με λεφτά των δημοτών σπονσάρεις τζαι κυκλοφορείς ένα έντυπο το οποίο ουσιαστικά σε αποθεώνει τζαι ξεκινά την προεκλογική σου;

Θκυο μήνες πριν τες εκλογές ξεκινάς την εκστρατεία σου με λεφτά των δημοτών;;;; Είσαι σοβαρή ρα; Τζαι για ποιο έργο μιλούμε δηλαδή πε μου για να καταλάβω. Έκαμες την παλιά Λευκωσία ένα γεριμότοπο.

Είσαι απαράδεχτη. Απίστευτο τι κάμνετε μπροστά στα μάθκια μας τζαι ούλλοι θεωρούν το απόλυτα φυσιολογικό.

By the way εν το γράφω τούτο γιατί στηρίζω τον Γιωρκάτζη. Κάθε άλλο. Κάτι αλεξιπτωτιστές όπως τούτον που εθυμηθήκαν τον Δήμο για να ξεκινήσουν πολιτική καριέρα μαυρίζω τους ολόισια. Ειδικά όταν ξέρω ότι ως πριν ένα χρόνο εν είσσιε πάει ούτε και σε μίαν εκδήλωση του Δήμου.

Εγώ ξέρω ποιον στηρίζω αλλά περιμένω να το ανακοινώσει

12 σχόλια:

  1. Θα κατέβει Λευκωσία ο τρισμέγιστος Ούτοπος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μερίμνα να ενημερωθείς λίγο καλύτερα για το θέμα αλλά και την υποχρέωση που προέκυπτε από την δανειοδότηση που είχε γίνει στον Δήμο από τις δύο ευρωπαικές τράπεζες. Στην ίδια ιστοσελίδα θα δείς και άλλα έργα που έχουν γίνει ενώ κατά τα άλλα τίποτε δεν έχει κάνει η Μαύρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιας και το αναφέρεις ενημέρωσε με εσύ αν μπορείς για τις υποχρεώσεις που προέκυπταν. Θα ήθελα να ξέρω.
    Και επίσης γιατί αυτό το έντυπο εκδόθηκε τον Αύγουστο του 2011 εν καιρό προεκλογικής εκστρατείας; Οι συμφωνίες για τα δάνεια φαντάζομαι είχαν υπογραφεί πολύ νωρίτερα.

    Όσο για τα έργα της Μαύρου τα ξέρω απ έξω και ανακατωτά. Είμαι δημότης και συχνότατος επισκέπτης της παλιάς Λευκωσίας. Για να σε προλάβω επίσης να σου πω ότι είμαι επίσης υπέρμαχος της πολυπολιτισμικότητας άρα το πρόβλημα μου δεν είναι οι ξένοι όπως πολλών άλλων αλλά το γενικό χάλι που επικρατεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδώ τα σχόλια της Δημάρχου και ο ταγμένος αντίλογος:

    http://offsite.com.cy/blog/ανταπάντηση-offsite-στην-κα-μαύρου/#more-9660

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Mouflon σιγά μεν καταδεκτεί ο τρισμέγιστος μιαν απλή δημαρχεία. Που μπανανάρχης τζιαι πάνω.
    Το 13 εννα εν η χρονιά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ήξερα ότι έγινε ήδη θέμα γιατί σταμάτησα να θκιεβάζω την γελοία offsite προ πολλού.

    Παρόλα αυτα συμφωνώ με αυτό που λένε ότι δηλαδή «Αυτό δεν σημαίνει ότι έπρεπε να τυπώσετε σχεδόν 30,000 αντίτυπα και να στείλετε στους δημότες με ένα κόστος για το Δήμο που υπερβαίνει τις 20,000 ευρώ παραμονές εκλογών, στις οποίες συμμετέχετε».

    Ειναι απαράδεχτη η εκτύπωση του έντυπου. Μπορούσε να κάνει μια διάσκεψη τύπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το μόνο που αυτά (τα νούμερα) είναι οι δικές τους εικασίες(ως συνήθως δηλαδή). Ναι είναι πατάτα η φυλλάδα. Απλά παρακολουθώ πως συνασπίζονται σαν σε ιδιωτικό πνευματικό άσυλο κάποιοι άνθρωποι. Είναι ενδιαφέρον. Με ένα γαύγισμα ακολουθούν και άλλα με ένα αυτόματο μηχανισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ σου επαναλαμβάνω ότι με λαξίματα ακούω με νιαουρίσματα. Δεν είχα υπόψη μου το δημοσίευμα της offsite. Εθκιέβασα το εχτές που μου το σίραν κάτω που την πόρτα τζαι θεώρησα το απαράδεχτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σίουρα εν δικαίωμα σου να το θεωρήσεις ότι θέλεις. Νομίζω ότι οι δημότες (δεν είμαι δημότης Δήμου Λευκωσίας)δικαιούνται ενημέρωσης. Δηλαδή αν ακόμα σημαίνει και αύξηση των φόρων που πκιερώννει στο Δημαρχείο (2-3 ευρώ παραπάνω).

    Παράδειγμα: Με τα δημοσιεύματα που έβλεπα πήγα να πιστέψω ότι τούτη η γεναίκα τζιαι το (πολυκομματικό) συμβούλιο της εν εκάμαν τίποτε για την πόλη. Με αφορμή το εν λόγω έντυπο είχα ψάξει λίγο τα πράματα τζιαι φαίνεται ότι κάτι εκάμασιν. Τωρά αν εκάμαν πολλά ή λλία εν υποκειμενικόν (ως ένα σημείο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπορείς να πεις ότι έσιει δικαίωμα η δήμαρχος να προωθήσει το έργο του Δήμου μέσω εκδόσεων. Τωρά, όντως η έκδοση του μπορεί να εμπίπτει μεταξύ της ανάγκης για ενημέρωση τζαι της ποθκιάντραπης προεκλογικής. Νομίζω πρέπει να ξέρω παραπάνω για το πόσα εδαπανήθηκαν, που ποιό ταμείο, πότε καθώς τζαι ποια εν η νομοθέσια πριν πάρω θέση σε τούτο.

    Εν ηξέρω όμως, όσο για την εποδό «μα εν έκαμε τίποτε η Μαύρου», ορίστε τζαι ο αντίλογος, για να υπάρχει, με συγκεκριμένη καταγραφή:

    http://www.cyprus-mail.com/town-planning/eleni-mavrou-fixing-city-all-once/20110814

    http://www.cyprus-mail.com/town-planning/turning-capital-upside-down-mavrou-says-more-come/20110814

    Όπως το καταλάβω εγώ η Μαύρου εξεκίνησε κάμποσα πράματα ταυτόχρονα τα οποία, λόγω τζαι αντικειμενικών εμποδίων όπως το ότι δεν υπάρχουν λεφτά τζαι του ότι πολλή ευθύνη για τα έργα έσιει την το υπουργείο Συγκοινωνιών τζαι όι η τοποκή αυτοδιοικήση, εν είχαν γίνει για πάρα πολλύ τζαιρό. Αν συγκρίνεις την θητεία της με την αστεία θητεία Ζαμπέλλα για παράδειγμα εν μπορείς να πεις πως «εν έκαμε τίποτε».

    Προσωπικά προτιμώ να της δώκω αλλό μια θητεία για να ολοκληρώσει το τι προσπαθεί να κάμει παρά να δώκω την δημαρχία σε κάποιον που μπορεί να εν τζαι καλός αλλά ο μόνος λόγος που εν τζαμαί εν επειδή ήρτε η ώρα να πιάει ανέλιξη το τζάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καμία δημαρχία δεν συγκρίνεται με αυτή του Ζαμπέλλα. Ο άνθρωπος ήταν που άλλο ανέκδοτο. Καμία σχέση με την δημαρχία. Ήταν λογιστούϊ με όλη την σημασία της λέξης και σε αυτό έπρεπε να περιοριστεί.

    Εγώ προσωπικά δεν θέλω να ξαναδώ την Μαύρου στην δημαρχία. Ούτε και φυσικά τον Γιωρκάτζη ο οποίος ως πριν 1 χρόνο δεν ήξερε που πέφτει το δημαρχείο Λευκωσίας και δεν είχε πατήσει ούτε και σε μια εκδήλωση του δήμου.

    Εγώ ψηφίζω Καντούνα. Άνθρωπος του δήμου που ενδιαφέρεται, ζει στην παλιά Λευκωσία και έχει ιδέες καλές για την πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Νομίζω είσαι λλίον υπερβολικός. Εν σημαίνει ότι τούτα ούλλα χρεώνεται τα η Μαύρου αποκλειστικά για να απολαμβάνει τζαι τη δόξα. Σε ούλλες τις μεγάλες πόλεις του ανεπτυγμένου κόσμου γίνεται ενημέρωση για τα έργα που πραγματοποιούνται.
    Εγώ βρίσκω την λλίην για το πόστο, αλλά το συγκεκριμένο εν το βλέπω αρνητικά. Εν ένα περιοδικούι με ωραίες φωτογραφιούλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή