CYPRUS CRITIC

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Κύπριος ο ηθικός

Σοκ στην κοινωνία της Κύπρου προκάλεσε η σύλληψη του Σαρρή στα κατεχόμενα για ομοφυλοφιλικό σεξ. Οι κουβέντες που άκουσα τις τελευταίες μέρες για το θέμα εκάμαν με να μας νεκατσιάσω. Εγώ εννοείται ότι τον στηρίζω 100% φτάνει φυσικά να μην αποδειχτεί ότι έκαμνε καβαλούρι με ανήλικο (15αρη) γιατί μετά πάμε σε άλλο επίπεδο.

«καλά του εκάμαν»
«Μα με έποικο ρε κουμπάρε εν εμπόρεν να πκιερώσει 200 ευρώ να πάει στην Ελλάδα να γαμηθεί»
«Τούτοι έτσι ένει ούλλοι τους, τα πάθη τους τυφλώνουν τους τζαι κάμνουν μαλακίες»
«Καλά να πάθει να μάθει να μεν πιένει στα κατεχόμενα»
«’Εισιε ολόκληρη τσέντα μαζί του με ευρώ»
«’Ενας παρέας μου ήβρε τον μες τες τουαλέτες κάτω που την πλατεία να ψουμνίζει»
«Εψούμνιζε ρωσσοπόντιους στην πλατεία»
«Εγώ είδα τον σε γάμο τζαι εκόλλαν νιου γέρου»
«Εγώ είδα τον έξω τζαι εχαμογέλαν μου».
«Εξήντα χρονών τζαι να μου θέλει 18άρηδες»
«Σαν έβρει που μόνος του ίντα πκιερώνει»

Και άλλα πολλά.

Εγώ τι να πω. Μεγάλη απογοήτευση. Ναι ρε πλήρωσε για να γαμήσει ούτε ο πρώτος ένει ούτε ο τελευταίος.
Τζαι εσείς ούλλοι οι ψευδο ηθικολόγοι που παίζεται τες οσίες Μαρίες καλό είναι να σκάσετε να δούμε πρώτα τις κατηγορίες. Όυλλοι παίζουν μου τους άγιους. Ούλλοι οι μαλάκες που εκάμαν τες γενέτζες τους Ρούντολφ τζαι εν αφήσαν πουτάνα αγάμητη στην Λευκωσία, στην Λεμεσό τζαι στα κατεχόμενα εφκάλαν τζαι γλώσσα.

Ναι ρε εγαμήθηκε παρτούζα με δύο άντρες στα κατεχόμενα. So fucking what???.
Και ο 17χρονος άντρας είναι. Είναι η νόμιμη ηλικία στις ελεύθερες περιοχές.
Να δούμε ούλλοι εσείς που κλάνετε σήμερα πόσες 16χρονες και 17χρονες καημένες φυλακισμένες του κάθε πάτρονου Κύπραίου καμπαρετζή εκμεταλλευτήκετε στην ζωή σας.

Άτε πιον με τες ψευτο ηθικολογίες σας.

Είπαμε. Φτάνει να μην κατηγορηθεί για παιδεραστία. Γιατί τότε εννοείται αποσύρω την στήριξη μου όσο τζαι να τον συμπαθώ. Ούλλοι νομίζω έννεν;

17 σχόλια:

  1. Ποσο συμφωνω μαζι σου!! Φτανει οπως λες να ειναι με ενηλικο. Οτι θελει ας καμνει οπως ο καθενας μας. Αν καταδικαστει αδικα, θα ειναι εναντιον του νησιου μας. Οξυμορο αλλα ειναι απο τους εξυπνους συμπατριωτες μας. Μαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα εγώ άκουσα ότι εν σίουρα ο ένας ανήλικος-15 χρονών; Εν ισχύει;
    p.s. Επίσης άκουσα ότι αρχίσαν να του κάμνουν άρμα για τα καρναβάλια τζαι ενευρίασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ήταν γυμνός με τον 17χρονο σπίτι του 28χρονου…Είπαν ότι είχε και ένα 15χρονο μες το σπίτι.. Δεν ξέρω…Θα δείξει…

    Εμένα εν η υπερβολή τζαι η καταδίκη πριν καν μάθουν τι έγινε που μου φακκά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πε τα! Κατά κάποιον τρόπο, ευτυχώς που δεν έχω δουλειά που να απαιτεί να συναναστρέφομαι με συναδέλφους γιατί κάτι τέθκοια ακούεις τα κατά κόρον μες τις αίθουσες καθηγητών! Τζιαι μετά λαλούν σου η παιδεία αννοίει σου τα μάθκια σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κρίμας... δυστυχώς έχουμε πολύυυ δρόμο ακόμα ώσπου να μάθουμε να μην ασχολούμαστε με τις κρεβατοκάμαρες των άλλων... αν τον εβρήσκαν με 3 γυναίκες ήταν να ήταν καλά...
    ας αρχίσουν τούτοι ούλλοι οι "ηθικοί" να θωρούν τι γίνεται στις δικές τους κρεβατοκάμαρες και να αφήσουν τις κρεβατοκάμαρες των άλλων ήσυχες
    clyde

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν κάποιοι έκαναν συγκεκριμένης μορφής λάθη (όπως αυτά που αναφέρεις) δεν σημαίνει αυτόματα ότι αυτό θέτει τον συγκεκριμένο πρώην υπουργό υπεράνω κριτικής. Ούτε νομίζω ότι πρέπει να θέτουμε την κριτική αυτών των ατόμων στο επίκεντρο. Στο επίκεντρο αυτή την στιγμή είναι ο πρώην υπουργός.

    Δεν έχουν όλοι εις βάρος τους αυτά που αναφέρεις στο κείμενο σου αν και δεν διαφωνώ ότι ένα ποσοστό ηθικολογεί χωρίς να έχει καν την έξωθεν καλή μαρτυρία.

    Σε κάθε περίπτωση είναι για κάποιους ακατανόητο (και σε μένα προκαλεί λύπη) το πως ένας άνθρωπος μορφωμένος και ικανός στην ειδικότητα του υποκύπτει και άγεται με αυτό τον τρόπο από τα πάθη του. Δηλαδή μέχρι πού έφτανε όταν ήταν νεότερος;

    Μιχάλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. en pisteuko tipote kopelia.... pou pote mou egine to psevdokratos axiopisti pigi pliroforion?????? kai kathoumaste kai xanoume tis ores mas na apodikopoioume kai na sizitoume tis plirofories tou? O anthropos ektos pou kipios politis einai kai proin iporgos kai enas pou tous kaliterous pou eixame exoun na lalousin.... giati akoma en mes tis filakes tou psedokratous????

    Bonnie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Από ότι φαίνεται δεν υπάρχει θέμα με ανήλικους. Το SigmaLive σήμερα λέει το εξής «Όπως φάνηκε τελικά, στο τρίο δεν υπήρχε κανένας ανήλικος, όπως πολύ έξυπνα αφέθηκε να διαρρεύσει»
    Αρα Μιχάλη λανθασμένα είναι στο επίκεντρο όπως λες εσύ αυτή την στιγμή ο πρώην υπουργός. Αυτό προσπαθώ να πω. Οτι παρά να τον κρίνουμε και να φωνάζουμε εάν τελικά αποδειχτεί (όπως και γίνεται από ότι φαίνεται) ότι δεν υπάρχει θέμα παιδεραστίας, θα έπρεπε να κράζουμε τους απαρχαιωμένους «νόμους» του βορρά οι οποίοι ξεκάθαρα καταπατούν τα ανθρώπινα δικαιώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τζαι μόνο που ασχολούμαστε τόσον πολλά με τον άθρωπο, δείχνουμεν το νου μας.
    Οι ομοφυλόφιλοι συνήθως άγονται από τα πάθη τους γιατί περιθωριοποιούνται. Αν εμπόρεν ο άθρωπος να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς να τον διασύρουν, εν νομίζω να εκατέφευγεν σε τούτην την κατάσταση.
    Critic, δαμαί συμφωνώ μαζί σου απόλυτα.
    Το τραγικό ένι που όπως ήρταν τα πράματα σε λία χρόνια που θα γίνει η διχοτόμηση, θα έχουμε σύνορα με καθεστώς ταλιμπάν. Εγίνετουν τζαι σιειρότερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κάποια θέματα που θίγει ο Critic επαληθεύονται ξανά και ξανά και για αυτό σ' ένα προηγούμενο μου σχόλιο τον ρώτησα γιατί αρκείται στην ανωνυμία.
    Για αυτό το κείμενό του θα ήθελα να προσθέσω πως, η κυπριακή κοινωνία δεν είναι απλώς σεμνότυφη και πουριτανική αλλά, ως αποτέλεσμα είναι εκφυλιστική. Παράγει τέρατα επειδή ακριβώς επιχειρεί να τα καταστείλει.
    Η δήθεν θρησκευτική, ποδοσφαιρική, κομματική, οικογενειακή "βία" είναι καταπιεσμένη και ενοχική λίμπιντο. Τα αντιθετικά ζεύγη πάνε μαζί. Δε μπορεί ο άλλος να σκύβει το κεφάλι στο Θεό, στο κόμμα, στο αφεντικό, στον μπαμπά και τη μαμά, στην ανοργασμική σύζυγο, στο δάνειο της τράπεζας κλπ, και να επιτρέπει σε κάποιον άλλο να είναι "φυσιολογικός" και να βιώνει την ηδονή που αυτός συνειδητά ή ασυνείδητα στερείται. Επιπλέον, ας μην αγνοούμε πως καταγόμαστε από ήθη και έθιμα καθαρά αιμομεικτικά. Δείτε π.χ. τα τραγούδια του γάμου, που η μάνα εκτοπίζεται από μια ξένη γυναίκα και μοιρολογεί. Ακούστε όλα τα τραγούδια του Καζαντζίδη. Στο ίδιο μοτίβο είναι και η διαφύλαξη της παρθενίας των κοριτσιών από τον πατέρα.

    Ο Σαρρής χωρίς να το θέλει, έδειξε σε μια σαθρή σε όλα τα επίπεδα κοινωνία πως και τα "καλά παιδιά" κάνουν σεξ και το κάνουν επειδή θέλουν να το κάνουν. Πως διακινδυνεύουν την υπόληψη τους για αυτό. Εμένα θα με ενοχλούσε αν ΔΕΝ το έκανε και θα με ενοχλήσει που θα απολογηθεί.

    Είμαστε το μοναδικό κράτος στο οποίο η πορνεία δεν είναι νόμιμη. Ζούμε σ' ένα ιδιότυπο ολοκληρωτικό καθεστώς που από το 1960 συνδυάζει και εκμεταλλεύεται ταυτόχρονα τον εθνικισμό, τον κομμουνιστικό κρατισμό και τον υπόκοσμο. Και ανακυκλώνουμε την ίδια πολιτική, θρησκευτική, οικονομική, οικογενειακή τερατογένεια μέχρι σήμερα.
    Θεωρώ μεγαλύτερη προβολή την πνευματικά ευνουχισμένη 27χρονη ξαδέρφη μου με τα τρία της μωρά και τον ξερόλα βλάκα δήθεν οικογενειάρχη 30χρονο σύζυγο, παρά όλα τα όποια ιδιωτικά ξεκωλιάσματα και παρτούζες, που βέβαια έχουν και αυτά άλλου είδους κόστος...


    -μχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Θεωρώ μεγαλύτερη ΠΡΟΣΒΟΛΗ".

    -μχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εν τω μεταξύ εν όντως παράνομο το σεξ παραφύσει? Πρώτη φορά το ακούω τζιαι περιττό να πω οτι ακούεται μου ηλίθιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ μ.χ. Και εμένα θα με ενοχλήσει πολύ αν απολογηθεί. Το καλύτερο που μπορεί να καμει ένει να να φκεί μόλις έρτει πίσω τζαι να πει...
    «Ναι είμαι ομοφυλόφιλος και ναι σε πολλές περιπτώσεις (δεν μπορεί να το πει για την συγκεκριμένη γιατί χαλά την υπεράσπιση του) αναγκάστηκα να πληρώσω για να ικανοποιήσω τις ανάγκες μου. Και αυτό γιατί η πουριτανή κυπριακή κοινωνία ουσιαστικά απαγορεύει σε ένα δημόσιο πρόσωπο όπως εμένα να εκφραστώ όπως θέλω σεξουαλικά. Για αυτό και το έκανα»
    Αν το πει τούτο νομίζω ότι θα ανεβεί στην εκτίμηση όλων εμάς που τον υποστηρίζουμε αλλά θα σταυρωθεί τζαι που τους καραγκιόζηδες που αναφέρουμε πιο πάνω. Αλλά τούτο εν πρέπει να τον πειράζει γιατί τζείνοι ήδη εσταυρώσαν τον. Αν απολογηθεί απλά θα τους χάσει ούλλους και εμάς και τους άλλους. Τζείνους τζαι σεξ δημόσια με 15 δίμετρες να κάμει εν τους κερδίζει πιον.

    @Αχάπαρη: Μα πλέον εν νομίζω να εν παράνομο. Ήταν παλλιά προ 2004. Τωρά λογικά πρέπει να εν ελεύθερη η είσοδος που παντού. Στα κατεχόμενα όμως μόνο που την κεντρική πύλη. Αν πάεις που τα πισινά κάμνουν σου ντου οι αυλικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Σαρρής εν τσιάκκος, κρίμαν που ήβραν αφορμήν ορισμένοι να τον "βάλουν στη γωνιά", δύσκολα εννά του φύει η "ρετσινιά" στην κοινωνίαν των "κλάννω, ρέουμαι, γαμώ τζιαι δέρνω" (που λαλείς τζαι συ φίλε) κυπραίων.
    Συμφωνώ απολύτως με το σχόλιον του μχ, είμαστεν ούλλοι (εμού συμπεριλαμβανομένου) υποκριτάρες, ανάμεσα σε άλλα τζιαι επειδή έχουμεν την ατυχίαν να είμαστεν σε μιαν μικρήν κοινωνία "του χωρκού", όπου ούλλα πρέπει να φαίνονται καθωσπρέπει, αλλά πουκάτω εν συχνά στάβλος. Κάτι όπως το "πόξω κούκλα, πουμέσα πανούκλα" έναν πράμαν.
    Εν για τούτον που οι κυπραίοι στες μεγαλουπόλεις εν άλλοι αθρώποι, ή μάλλον γίνουνται αθρώποι. Η ανωνυμία του πλήθους έσιει τα καλά της, ειδικά όσον αφορά στες σεξουαλικές προτιμήσεις.
    Εννά βάλω τζιαι έναν λλίον σιόκκιγκ σχολιάκιν περί της ηλικίας, ειδικά αν λάβει κανένας υπόψιν ότι έχω θκιό γιους τεσσάρων χρονών. Επαρατηρήσετε ήνταλως συμπεριφέρουνται οι 13-χρονοι/χρονες τζιαι πάνω τη σήμερον ημέραν τζιαι σε ήντα πηγές πληροφορίας έχουν πρόσβασην πλέον; Έσιει ένα θέμα δαμέ, περί της ηλικίας που αρχίζει η σεξουαλική ζωή, έννεν άσπρον-μαύρον. Αλλά μπαίνουμεν σε "δυσκολα" χωράφκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @Μιχάλη: Εν διαφωνώ με το σχόλιο για τους μιτσιούς...Έσιει ένα θέμα με την ηλικία όντως. Άλλο οι 14άρηδες πριν 20 χρόνια τζαι άλλο τωρά. Αλλά που την άλλη πρέπει κάπου να τραβάς τζαι μια γραμμή.
    Παρέτα όμως νομίζω όπως είπες τζαι εσύ μπαίνεις σε δυσκολα χωράφκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή