CYPRUS CRITIC

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια

Δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια σβήνω στο ουίσκι τα δικά σου τα σημάδια τραγουδούσε ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος.
Το ίδιο μας είπε και η Πραξούλα Αντωνιάδου εχτές στο ΡΙΚ. Δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια αναφώνησε ενώ ένα μαύρο δάκρυ κύλησε στο βασανισμένο της μάγουλο.

«Εν με παίζουν τα άλλα παιδάκια κυρία και και και εκείνος ο Ζαχαρίας βρίζει με και και και φωνάζει με Τουρκόφιλη.
Και και και κυρία κυρία είπε μου ότι αγαπώ τον Ταγίπ. Κυρία θύμωστους και του Ζαχαρία και του φίλου του του κακού του Λεφτέρη».

Άρχισα να διερωτούμαι πότε έγινε must στην Κυπριακή πολιτική σκηνή το κλάμα; Εξεκίνησε που τον ακατονόμαστο που εκλαμουρίστηκε για να μας πείσει να πούμε ΟΧΙ τζαι μετά έγινε μάστιγα. Ο επόμενος του κλαμουρίζεται όπου βρεθεί. Είπαν του πελλού να σιέσει τζαι εξικωλώθηκε.

Κλαμουρίζεται όποτε τον βραβεύουν, όποτε πάει στην Μόσχα, άμαν τον καλέσει η Ελίτα. Μεγάλο δράμα. Φανταστείτε τι γίνεται σε οικογενειακά δράματα στο σπίτι. Σκεφτείτε να κρούσουν τα κουπέπια της Ελσης τζαι να κολλήσουν στον κώλο της μαείρισσας τι πρέπει να γίνεται στο σπίτι. Κλαμουρίζουντε Χριστος, Χριστίνα, Έλση και Δημήτρης ούλλοι μαζί; Χαμός.

Τζαι εν μας εκανούσαν τούτοι αρκέψαν τζαι οι υπουργοί του τωρά το κλάμα γιατί ένας γάρος είπε της 3 κουβέντες παραπάνω.

Κανεί κλάμα ρε γαμώ την μαρτυρική μου νήσο γαμώ.

9 σχόλια:

  1. Οι άνθρωποι κλαίνε για διαφορετικούς λόγους:

    Ο Τάσος έκλαψε επειδή σκεφτόταν (ελπίζω): "Ρε μα ήντα πράμα μου δώκαν να διαπραγματευτώ γμω το σστο μου; Τη διατήρηση των επεμβατικών δικαιωμάτων της Τουρκίας που εξυπηρέτησαν πριν από 30 χρόνια την εισβολή; "

    Ο Κρουτσώφκιας κλαίει επειδή εν ΠΟΥΤΤΟΣ ή επειδή έκαμεν τα ΠΟΥΤΤΟΥΣ

    Η καρακάξα Πραξούλλα κλαίει επειδή είναι βιασμένη γυναικούλα. Πολιτικά βιασμένη that is...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τζαι ούλλοι οι υπόλοιποι κλαίμε που εγεννηθήκαμε Κυπραίοι τζαι οϊ κεντροευρωπαίοι να έχουμε την ησυχία μας.

    Να μου πεις έχει τζαι χειρότερα. Εμπορούσε να είσαι που την Ρουάντα τζαι να σε εσφάζαν στον εμφύλιο. Η Νιγηριανός τζαι να σε γμσν τα τελευταία 30 χρόνια για το πετρέλαιο σου. Αλλά γιατί προτρέχω. Καλομελέτα τζαι έρκεται

    Όσο για τον Τάσσο διαφωνώ κάπως αλλά άλλη κουβέντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το γαμώτο είναι ότι ενώ είμαστε ευρωπαίοι έχουμε πολιτικούς με ασιατική και αφρικανική παιδεία.

    Αν το κλάμα έγινε μόδα περίμενε και όπου νάναι θα γίνει μόδα το ξύλο μέσα στη βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ πως πέφτει πολύυυυυυ κλάμα και τους βάρεθηκε η ψυχή μου (ΚΑΙ για αυτό τον λόγο)... Το θέμα με την Πραξούλα είναι που της επιτίθενται στη βάση ότι είναι γυναίκα... αυτό με εκνευρίζει...η φάση "να πάεις σπίτι σου να πλύνεις πιάτα"... που λαλεί ο κάθε μαννός... Για τον τάσσο τί μου θύμισες... πιστεύω θα συμφωνούσαμε αλλά όντως, ας μην το συζητάμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε εν έσιεις δίκαιον. Το κλάμαν εν καλόν, λυτρωτικόν τζιαι ενίοτε ρίχνει τζιαι γκόμενες διότι φαίνεσαι ευαίσθητη πσιυσιή.
    Ή ας πούμεν πως να μεν κλαίει ο λαός με το τέρμαν του Ρονκάδου προχτές;
    Όσον για την Πραξούλλαν, μπορεί να πάσχει που σοβαρά προβλήματα PR αλλά όταν αναγκάζεσαι να έσιεις καρτζιήν σου έναν Καυλίαν, ή που εννά κατεβάζεις καντήλες ή που εννά κλαίεις. Ε, επροτίμησεν το δεύτερον. Εξάλλου εν τζιαι πολλά αρτζιάκκισσα που ετόλμησεν να μιλήσει για πιθανήν συνεργασίαν με τους "σιήλλους", τύπου "if you can't beat them, join them". Όποιος βαφτίζεται τουρκόσπορος που τύπους σαν τον Καυλίαν πιάννει συγχωροχάρτιν που λλόου μου για "ατοπήματα" όπως κλαψουρίσματα, αν τζιαι όταν είσαι υπουργός, τούτα πρέπει να τα καταπίννεις. Αλλά μεν τα θέλουμεν τζιαι ούλλα δικά μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ma hnta mpou laleis gie mou eimasten eurwpaioi me politikous me asiatikh kai afrikanikh paideia. Ma pou zeis???

    1. DEN EIMASTEN EYRWPAIOI- Anhkoume ta teleutai 8 xronia sthn Eurwph kai ma8ainoume to savoir vivre...eite me to kalo ela ena directive eite me to zori...kourema prwto noumero gia tous geitones kai se llio agouraki kai sto kwlaraki.
    2. Oi politikoi mas po8en exefytrwsan dhladh? Eferamen tous opws tis filippinezes me visa oxa egalouxhsen tous toutos o topos pon kamenos tziai en thwrei potte drosia.

    Ma oi na mas faei tzai h eparsh damesa da.Touton mas eleipe twra.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Ακκανούρη: Αν αρκέπσουν ξύλο πάντως ελπίζω να μας φωνάξουν. Εν μπορώ να κόψω τζαι που τούτο πίσω.

    @Ωραία Ελένη: Συμφωνώ. Το θέμα ένει ότι εν πρέπει να τους κρώνεσαι. Αν κρώνεσαι του μαννού (Κουλίας) τότε είσαι 2 φορές μαννός. Πόσο μάλλον να κλαμουρίζεσαι.

    @Μιχάλη: Μπορείς να τον αγνοείς τζιόλας ρε mate. Εγώ θα προτίμουν να του πει ότι αν δεν κρύψει θα του φυτέψει το μουστάτζι στον κώλο τρίχα τρίχα. Φυσικά ποιος θέλει να δει το κώλο του Κουλία. Να μου πεις της Πραξούλλας ποιος θέλει να τον δει....Άλλη κουβέντα.
    Άρεσε μου η σύνδεση σου με το γκολ του Ρονκάδου.

    @Ανώνημο: Ε οϊ τζαι εν είμαστε ευρωπαίοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αααα, είσαι τζαι του ππούνιου...

    Έλα ποδά για μιαν αγκαλιάν ακόμα.

    ΥΓ: φέρε τζαι τα γαντούθκια σου τα δεκαεξάουντζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή