CYPRUS CRITIC

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013



Ωπ να ακόμη ένας ακόμη δυσαρεστημένος πελάτης της Ε.Φ. 

3 σχόλια:

  1. Εν τω μεταξύ εάν δεν σε γεμίζει η ΕΦ (ποιούς γεμίζει εκτός από ΛΟΚ & ΟΥΚ;...) και γουστάρεις στρατοκαβλιές, κτύπα και κανά paintball. Εμείς το παρατραβούμε με εκ του συστάδην, λαβές αφοπλισμού κτλ, κτλ.

    Τα 5 μέτρα τα καταργήσαμε. Everybody is fair game from any distance. Δικαιούνται και οι έξω να πυροβολούν τους μέσα. Έχουμε και γυναίκες στην παρέα, πχ η γυναίκα μου είναι εξαιρετική sniper.

    Μετά μπύρες, μπέργκερ και σύγκριση μωλώπων.

    Είσαι ευπρόσδεκτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι για να αντιληφθώ την προσωπική σου θέση:

    Επιθυμείς την κατάργηση της εθνικής φρουράς ή την βελτίωσή της;

    Εάν έρθει η ΕΦ και σου πει σήμερα θα πας άσκηση με πυρ και κίνηση, κατάληψη υψώματος, υφαρπαγές, τακτικές και σχηματισμοί μάχης, στίβο μάχης κτλ είσαι μέσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δοκιμασμένο το paintball και όντως καλό...Έχω ένα φίλο που εν πωρωμένος τζαι πάω μαζί του μια κάθε τόσο... Προτιμώ το Παραμάλι όμως που τα άλλα τα στημένα τα γήπεδα στους Αγίους.

    Όσο αφορά στρατό πρέπει να πω ότι με χαλά γενικά το κόνσεπτ της εφεδρείας. Εν θέλω να πηαίννω.. Αλλά αφού πρέπει να πηαίννω θέλω να κάμνω κάτι.. Ναι σσίλιες φορές να πάω 5 ώρες να κάμω βολή, κατάληψη υψώματος, υφαρπαγές, τακτικές, σχηματισμούς μάχης, στίβο μάχης κτλ παρά να πάω 30 ώρες τζαι να τζιλιούμαι. Προτιμώ σσίλιες φορές

    ΑπάντησηΔιαγραφή