CYPRUS CRITIC

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Εν το έχουμε. Τι να κάμουμε.

 

Υπάρχουν ορισμένα θέματα που όπως τζαι να το κάμουμε είμαστε νάκκο πίσω στην Κύπρο. Εν το έχουμε πως να το πούμε. Στην πολιτική τζαι την διπλωματία ας πούμε. Πρέπει να είμαστε η χώρα με τους πιο ηλίθιους πολιτικούς. Το αποδεικνύουν καθημερινά. Εν χρειάζονται άλλες αποδείξεις. Μάλιστα τους προτρέπω να σταματήσουν πριν διαλύσουν τελείως την χώρα. ΟΚ πιστέφκουμε σας είσαστε ηλίθιοι. Σταματάτε να προσπαθείτε να αποδείξετε τον εαυτό σας.

 

Τι άλλο εν έχουμε. Α!!!!

 

Ας πούμε την Eurovision. Εν το έχουμε ρε φίλε. Δηλαδή εντάξει. Στέλλουμε μεν καλλιτέχνες στην Ελλάδα τζαι κάμνουν καριέρα αλλά στην τελική οι καλαμαράδες μπορεί να έχουν λιότερο ταλέντο ακόμα τζαι που εμάς. Άσχετο πως το πιάσαν μια χρονιά γιατί έδειξε ζάμπα η Παπαρίζου πριν γίνει το πόϊ της όπως το σςοιρομέρι. Στην Ελλάδα των μισότυφλων τραγουδιστών βασιλεύουν και οι δικοί μας μισότυφλοι. Αλλά σε παγκόσμιο ή πανευρωπαϊκό επίπεδο είμαστε για γέλια. Εκτός αν θα γίνει διαγωνισμός γαρίφαλου τζαι χαρτομάντιλου στην πίστα. Ε τζαμε οκ. Τσιαππιονς

 

Προχτές λοιπόν εθώρουν τις υποψήφιες για τα καλλιστεία... Έγινε μεγάλος ντόρος αλλά όντως...... Oh god που λένε και στο UK. Καλά είπαμε ότι εχάσαν κάπως τον έλεγχο οι μιτσιοί αλλά εν έσιει ένα πλάσμα να τους πει κάτι; Η μάνα ο τζύρης;;; Να της πει....Honey μου μέ έτσι κωλογύριση που πάεις; Ή Honey μου με έτσι μούττη που πάεις;;;; Ή ξέρω γω Honey μου με μπόι 1.65 πάεις για να κάμνεις την midget sister στα καλλιστεία;  

 

Για παράδειγμα ας πούμε την μια διαγωνιζόμενη ξέρω την προσωπικά. Ε φίλε οκ. Γλυτζιά κορού αλλά είπαμε. Στάρ Κύπρος!!!! Γλυτζιά, με οκ σώμα, κοντούα αν τζαι παρουσίασαν την 1.70. Ένι ξέρω πως την εφκάλαν τζιπάνω. Μπορεί να επήε με ξυλοπόδαρα τζαι να μεν το προσέξαν. Καταλήγω ότι ναι. Η συγκεκριμένη κοπέλα που ξέρω εν καλή ρε φίλε αλλά όι για Σταρ.

 

Αν με κάποιο μαγικό τρόπο ας πούμε ότι βρεθόμασταν και οι δύο στην ίδια ηλικία, στις αρχές της δεκαετίας των 00ς (τότε στα παλιά single χρόνια μου) τζαι ετύχαινε να βρεθούμε στην ίδια παρέα πιθανόν να έκαμνα την κίνηση μου. Πιθανόν. Πάντα όμως φκαίνει που την εξίσωση ο σχεδόν ανύπαρκτος εγκέφαλος της. Λεπτομέρειες. Για τούντο επίπεδο μιλούμε. Με λίγα λόγια μια οκ προς καλή γκόμενα στην οποία θα έβρισκε το θάρρος να της κολλήσει ακόμα τζαι νεαρός Critic. Μιλούμε για φοβερό επίπεδο καλλιστείων.

 

Τζαι ενώ προβληματιζόμουν για την Κυπριακή ομορφιά και τον ένδοξο διαγωνισμό ομορφιάς του Mega Αντ1 ή ξέρω γω ποιου ένει, έππεσε το μάτι μου σε κάτι φωτογραφίες. Ενώ διάβαζα καθισμένος στον θρόνο μου (ναι έσιεζα) το αγαπημένο μου ανάγνωσμα (το Beautiful people) μπήκα σε σκέψεις. Μια παρένθεση εδώ.

 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια το Beautiful people γιατί μαζί του ήβρα την υγεία μου. Τον πρώτο καιρό που αποφάσισα να μειώσω στο ελάχιστον το τσιγάρο και να γίνω αποκλειστικά νυχτερινός social smoker αντιμετώπισα σοβαρά προβλήματα αφόδευσης. Τζαμέ που παλιά εκαθουμουν στον θρόνο, άναφκα τον τζαι άνοιγαν οι πύλες πριν καν προλάβω να σφικτώ, πλέον αντιμετώπιζα προβλήματα. Έπρεπε να αποκτήσω μελιτζανί χρώμα που το σφίξιμο για να φκουν 2-3 κουτρουβούθκια όπως τζείνα της τσούρας. Με το Beautiful people όμως όλα άλλαξαν. Η μαμά μου δεν με πίστευε βάζεις κρέμα μου είπε....Ε σόρυ εν που άλλη διαφήμιση τούτο. Άνοιξαν λοιπόν και πάλι οι πύλες. So thank you Beautiful people….Because I’m worth it. Πίσω στο θέμα μας.

 

Στα μπάζα λοιπόν, εεεε σόρυ στις διαγωνιζόμενες. Και η φωτογραφία στο περιοδικό. Επήε λοιπόν που λέτε η Κρίστη ή Κρίστια κάτι (εν εσυγκράτησα επίθετο) στην παραλία με τον κολλητό της φίλο Κατι Χατζηκάτι. Και εννοείται κάλεσε και τους φωτογράφους να αποθανατίσουν την στιγμή. Η Κρίστη ή Κρίστια θα διαγωνιστεί στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς σε λίγο καιρό. Εξού και η προώθηση της στο περιοδικό. Αλλά....Σοβαρά ρε φίλε;;;;

 



 
 

 

 

Δεν λέω ωραία η Κρίστη. Αν ήταν μάλιστα τζαι τούτη στην ηλικία μου σε ένα μαγικό κόσμο που θα βρισκόμασταν στην ίδια παρέα single στα early 00s έννα μου έκαμνε εντύπωση. Ωραία κοπέλα. Με καλό σώμα. Μπορεί πάλε να έκαμνα την κίνηση μου. Η κίνηση μου by the way ήταν να μεθύσω αρκετά για να μπορέσω να προσεγγίσω. Συνήθως ετέλειωνε η νύχτα τζαι εν επρολάμβανα. Εμίνισκε μου το μεθύσι.

 

Καταλήγω λοιπόν στο ότι ούλλες οι μις μας εν καθημερινές κοπέλες. Εν είδα καμιά που να πω. Α ΜΑΝΑ μου τζαι σιεσμένη γλύφω την που έλεγε τζαι ένας γάδαρος φίλος μου παλιά..... Πάμε προς λίο x-rated σήμερα νομίζω.

 

Ας πούμεν η Κρίστη ή Κρίστια τι την λαλούν για παράδειγμα, έσιει καλό σώμα. Αλλά για τα δικά μας στάνταρτς. Λεπτή αλλά με αγύμναστους κοιλιακούς τζαι πόδια νάκκο ακαλούπωτα. Ε ναι ρε τι θέλετε σχολιάζω γιατί δικαιούμαι. Που την στιγμή που η ίδια βάλει τον εαυτό της στο περιοδικό με μαγιό τότε τζαι εμείς μπορούμε να σχολιάσουμε. Αφού υποτίθεται ότι είναι μοντέλο και star-miss material. Τζαι ενώ σκέφτουμε τούτα γυρίζω 2-3 σελίδες παρακάτω τζαι θωρώ τούτη.

 

 


 

 

Τούτη εν η Βουλγάρα που έννα λάβει μέρος στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς. Εεεε χρειάζεται να πω κάτι; Ή να συγκρίνω; Ένα μόνο έχω να πω. Στον υποτιθέμενο κόσμο που έπλασα πιο πάνω στα 00ς όπου διασκεδάζω σε κάποιο κλάμπ με τούτες τις γκόμενες θα αναφωνούσα όταν έβλεπα την βουλγάρα την ξιμαρισμένη ατάκα του γαδάρου φίλου μου. Τζαι εν θα τολμούσα να κάμω την κίνηση μου όσο ποτό τζαι να είχα πιει. Με τίποτε.

 

Κάπως έτσι λοιπόν φτάνεις να διερωτάσαι. Καλά ρε γιατί πάμε σε τούντους διαγωνισμούς; Απλά για να πεττάσουμε λεφτά; Όπως με την Eurovision ας πούμε. Που ξέρεις που πριν ότι έννα τα κάμεις σκατά αλλά πάλε πάεις; Εμείς το ξέρουμε δηλαδή γιατί οι ερμηνευτές τζαι οι παράγοντες διαλαλούν πάντα ότι είμαστε φαβορί).

 

Αυτά. Απολογούμαι στις κοπέλες που κατηγόρησα. Εν για χάζι. Υπόσχομαι ότι όταν συναντηθούμε στον φανταστικό κόσμο των 00ς, και οι δύο single, θα τους το ξεπληρώσω. Θα τους πω ωραία λόγια, θα τες ανεβάσω ψυχολογικά και θα τους δώσω την ευκαιρία να με σνομπάρουν σαν γνήσιες κυπραίες λέγοντας «ΕΕΕΕΕ εεεχω φίλο Οκεεεεϊ;;;;»

 

11 σχόλια:

  1. Έσιεις πολλή χάζι. Συμφωνώ με ότι είπες όμως. Αλλά αφού είμαστε ηλίθιοι, αμπάλατοι τζαι κομπλεξικοί. Ίνταλως να μεν πάμε τα καλλιστεία μας τζαι τα γιούρο μας.

    Καλλιστεία δεν ασχολήθηκα ποττέ μου τζαι η τελευταία φορά που είδα γιουροβιζιον τραγουδούσε η Αλέξια το άσπρο μαύρο. Τότε επήενα ακόμα δημοτικό. Το χάζι (τζαι τα νεύρα) κάμνω τα με κάτι παρέες που δεν χάνουν γιουροβίζιον τζαι όποτε τα καμουμε σκατά, λαλούν ότι ε χάσαμε γιατί ε συνομοτήσαν εναντίον μας, επειδή ήμασταν το φαβορί. Τζαι κάθε χρόνο να τους ακούω να λαλούν την ίδια ιστορία (εξού τζαι τα νεύρα μαζί με το χάζι) που κάμνω. Δαμέ να δεις κομπλεξικούς.

    Τζαι επειδή ήταν τζαι η είδηση πρόσφατα με το number one που τσακώνονταν σε ποιον ανήκει (σιγά το τραγούδι δηλαδή), αν η παπαρίζου εν έδειχνε ζάμπα, ε να έπιανε που τα τρία το μιαλλίττερο.

    Ωραίο μωρό όντως η βουλγάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τον ιδιο τροπο που ενας αμπαλατος προπονητης εγινε βουλευτης τζαι αποφασιζει για το μελλον μας, με τον ιδιο τροπο που ενας που παιζεται αν εβγαλε το λυκειο εγινε προεδρος Αρχης θεση που απαιτει πτυχιο νομικης, με τον ιδιο τροπο που καποιος δηλωσε i will put it in the vitrin εγινε προεδρος της δημοκρατιας ετσι τζαι μια κοντη, γεματουλα, ψιλοασχημουλα μπορει να ελπιζει οτι θα γινει σταρ.
    Εδω ειναι κυπρος. Yes you can.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τάχα η κρύστια εν τζείνη που έδερεν;
    μόνο εγώ θωρώ ότι το σώμα της εν παραθκιάνταλο; μονοκόμματη που τη μέση τζιαι πάνω, και τα υπόλοιπα όπως τα είπες;
    εννά με κάμεις να γκουκλάρω τες υπόλοιπες!!

    θυμώνω που τωρά πρέπει να εξηγήσω ότι όχι εν είμαι καλλύττερη της αλλά εγώ εν επήα καλλιστεία άρα δικαιούμαι να κρίνω. Πφφτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχεις δίκαιο σ’ αυτά που λες! Η αλήθεια είναι πως επειδή εμείς οι Κυπραίοι είμαστε πολλά μέτριοι σε όλους σχεδόν τους τομείς! Και εμφανισιακά, αλλά και τραγουδιστικά, καλό θα ήταν να περιοριζόμασταν σε διαγωνισμούς μόνο εντός συνόρων.
    Μιλώντας για ομορφιά, πώς μπορούμε να συγκρίνουμε τώρα μια Κυπραία με τη Βουλγάρα που μας παρουσίασες; Οκ, δεν είναι και τέρατα οι κοπέλες που ανέφερες, αλλά, όπως είπες, είναι απλές, καθημερινές κοπέλες της διπλανής πόρτας. Ούτ’ εγώ είμαι καλλύττερή τους (όπως είπε κι η sike), αλλά έχω αντίληψη του ποια είμαι κι αντιλαμβάνομαι πως όσο και να το θελα, δεν είμαι για καλλιστεία! Άρα ναι, μπορούμε να κρίνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μόνο για πορνό. Κάτι ερασιτεχνικές παραγωγούλες με τα θλιμμένα κοριτσάκια σε στυλ γειτονοπούλας που ψάχνει ζάχαρη.

    Όμως, ας μην ξεγελιόμαστε. Κυκλοφορούν νεράϊδες ανάμεσά μας. Λίγο μιξ τέκνα της μετακομμουνιστικής Σοβιετίας-Βαρσοβίας, λίγο άσιλα κυπραίατσες θεές που αδιαφορούν για τα καλλιστεία γιατί έχουν ιεαρχίσει τη ζωή τους διαφορετικά.

    Η Μάνα πιστεύω, σκιαγραφεί επακριβώς την κατάσταση. Υποτυπώδης ικανότητα, αρκετό κομματικό μέσο και περίσσεια άρνηση της πραγματικότητας αποτελούν το κόκτεϊλ επιτυχίας στην Κύπρο.

    Για τα καλλιστεία υπάρχει ακόμα ένα συστατικό: Η (πολύ) μέση κύπρια πριγκίπισσα που το βασίλειο του χωρκού της δεν την χωρεί και θέλει να κατακτήσει τον κόσμο (άσχετα αν θα γίνει σπερματοσυλλέκτρα ως τα τριάντα της και μετά θα συμβιβαστεί με τον μέσο γυαλλάκια φαλακρούλη μπήτα μέιλ συνεταιράκο της KPMG...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφωνώ μαζί σου ότι μεταξύ των κορούδων στα καλλιστεία υπάρχουν τζαι τζείνες που τους είπεν η μάμμα τους ότι ενει όμορφες τζαι επιστέψαν την, υπάρχουν όμως τζαι τζείνες που θα μπορούσαν να γίνουν θεές, αλλά θα έπρεπεν να πασχίσουν, με γυμναστική κλπ. Όπως όμως γίνουνται ούλλα στην Κύπρο, εν θέλουμεν να κουραστούμεν, εν θέλουμεν να σκεφτούμεν, διούμεν μέσα τζαι ό,τι γίνει. Ζήτω η προχειρότητα! ΟΛΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://elita.philenews.com/el-gr/oti-neo-showbiz/1466/13225/i-kristi-vazei-tin-kypro-ston-pagkosmio-charti-tou-modeling

    Μόλις το είδα εσκέφτηκα σε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ου κιάολε....Σοβαρά!!!! Τελικά η ιδιοτροπία μου εν μεγάλη φαίνεται...

    Η αλήθκεια ένει ότι που τες φότος στον διαγωνισμό φαίνεται αρκετά καλή... Καμία σχέση με τζείνες του beautiful people…. Με τα μαγιό εφκήκαν ή ακόμα; Τζαμέ εν νομίζω να τα καταφέρει πολλά καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είμαι εναντίον των τσίρκων, των ζωολογικών κήπων και των κάθε είδους καλλιστείων ............ Είπα να πω τζιαι γιω την γνώμην μου

    ΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή